Harun Buğra
Öğrenci
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Key2 tanıtıldı şu an daha ülkemizde satışı yok diye biliyorum fakat geldiği gibi almayı düşünüyorum. Şimdi benim sorun Fiziksel klavye barındıran cihaz kullanıcılarına değilde Key serisi kullananlara ben ankarada yaşamam rağmen daha bir kullanıcı ile karşılaşmadım aklımdaki sorular ve görüşlerim şunlar. İphone 7 Huawei mate 10 pro Lg v20 gibi markaları denedim İphone ve Huaweide arka plan uygulama ara geçişlerindeki seriliği Blacberry key2 bana sağlarmı .
Oyun oynanmaz video izlenmez dediler desinlerde ben ekran kasa oranını dert eden bir insan değilim. Donmalar oluyormu yani servisinde sıkıntı yaşarmıyım blacberry hakkında gerçekten bir deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum teşekkürler.
Oyun oynanmaz video izlenmez dediler desinlerde ben ekran kasa oranını dert eden bir insan değilim. Donmalar oluyormu yani servisinde sıkıntı yaşarmıyım blacberry hakkında gerçekten bir deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum teşekkürler.