Blackberry Key2

Harun Buğra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Key2 tanıtıldı şu an daha ülkemizde satışı yok diye biliyorum fakat geldiği gibi almayı düşünüyorum. Şimdi benim sorun Fiziksel klavye barındıran cihaz kullanıcılarına değilde Key serisi kullananlara ben ankarada yaşamam rağmen daha bir kullanıcı ile karşılaşmadım aklımdaki sorular ve görüşlerim şunlar. İphone 7 Huawei mate 10 pro Lg v20 gibi markaları denedim İphone ve Huaweide arka plan uygulama ara geçişlerindeki seriliği Blacberry key2 bana sağlarmı .
Oyun oynanmaz video izlenmez dediler desinlerde ben ekran kasa oranını dert eden bir insan değilim. Donmalar oluyormu yani servisinde sıkıntı yaşarmıyım blacberry hakkında gerçekten bir deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum teşekkürler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Key2 tanıtıldı şu an daha ülkemizde satışı yok diye biliyorum fakat geldiği gibi almayı düşünüyorum. Şimdi benim sorun Fiziksel klavye barındıran cihaz kullanıcılarına değilde Key serisi kullananlara ben ankarada yaşamam rağmen daha bir kullanıcı ile karşılaşmadım aklımdaki sorular ve görüşlerim şunlar. İphone 7 Huawei mate 10 pro Lg v20 gibi markaları denedim İphone ve Huaweide arka plan uygulama ara geçişlerindeki seriliği Blacberry key2 bana sağlarmı .
Oyun oynanmaz video izlenmez dediler desinlerde ben ekran kasa oranını dert eden bir insan değilim. Donmalar oluyormu yani servisinde sıkıntı yaşarmıyım blacberry hakkında gerçekten bir deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum teşekkürler.
Hocam key2'de SD660 var. Orta segment ortanın üstü bir işlemci
Mate 10 Pro ve 7de 835 eş değeri
v20'de 820 var.
Bu işlemciler 660dan üstün özellikle 835 eş değeri Kirin 970 ve Apple A10 çok daha üstün

SD660 gayet iyi bir işlemci gayet de akıcı çalışacaktır. Kasma donma vb bir olay asla olmaz fakat 7 ve 10 Pro biraz daha hızlı çalışır. İşlemci farkı.

Ama zaten normal kullanicisysaniz günlük hayattaki akıcılık farkını hissetmezsiniz
Dediğim gibi kasma donma o işler asla olmaz.

Süper süper akıcı cihaz arıyorsanız OnePlus 5, 5t veya 6ya bakabilirsiniz,pixel 2, HTC U12 Plus, Sony XZ2 Premium , XZ2, xz3 bunlar inanılmaz akıcılık sağlar

Uzun lafın kısası BB Key 2 kasma donma yasatmaz akıcı bir deneyin yaşatır ama bir mate 10 Pro, 7 olamaz.
Yani bunu anlatmak biraz zor biraz denemek lazım.

Harun Buğra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
v20'de 820 var.
Bu işlemciler 660dan üstün özellikle 835 eş değeri Kirin 970 ve Apple A10 çok daha üstün

SD660 gayet iyi bir işlemci gayet de akıcı çalışacaktır. Kasma donma vb bir olay asla olmaz fakat 7 ve 10 Pro biraz daha hızlı çalışır. İşlemci farkı.

Ama zaten normal kullanicisysaniz günlük hayattaki akıcılık farkını hissetmezsiniz

Süper süper akıcı cihaz arıyorsanız OnePlus 5, 5t veya 6ya bakabilirsiniz,pixel 2, HTC U12 Plus, Sony XZ2 Premium , XZ2, xz3 bunlar inanılmaz akıcılık sağlar

Uzun lafın kısası BB Key 2 kasma donma yasatmaz akıcı bir deneyin yaşatır ama bir mate 10 Pro, 7 olamaz.

Bende Robota dönüşsün istemiyorum cihazdan fazla beklentim yok biraz mail gündelik hatıra fotografları wp gibi uygulamaları kullanıyorum ama bana fiziksel klavyenin ekstra bir rahatlık katacagını dusundugum için bb key serisi kullanan birilerinden fikir edinmek açısından sordum

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
Bende Robota dönüşsün istemiyorum cihazdan fazla beklentim yok biraz mail gündelik hatıra fotografları wp gibi uygulamaları kullanıyorum ama bana fiziksel klavyenin ekstra bir rahatlık katacagını dusundugum için bb key serisi kullanan birilerinden fikir edinmek açısından sordum
Fiziksel klavyenin sanal klavyeden daha kullanışsız olduğunu düşünüyorum mobil cihazlarda. yani eğer sırf bunun için alacaksan hiç gerek yok o fiyat bandında canavar gibi cihazlar var tabi bu kendi düşüncem

Harun Buğra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Anladım teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için ben biraz daha bekleyimde Sony xz3 Lg v40 gelene kadar bakalım ne olacak

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
v20'de 820 var.

Hocam sizce xz3 ya da pixel 3 serisi ülkeye gelir mi?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben olsam almazdım. BB Key serisi özelliklerine göre bence pahalı kaçan bir seri. BB kaliteyiz biz pahalı satarız düşüncesinde. Fiziksel klavyenin ekstra ciddi bir av antaj sağlayacısı düğşüncesnde değilim.
BB'nin yıldız uygulamalarından BB Hub zaten play storeda tüm android cihazlara açık. Mesajlar için derli toplu kullanım istiyorsanız da onu android cihazınıza indirirsiniz.
Ben olsam BB Key 2 yerine o fiyata başka cihaz alırdım.
Cihaz 600-650 europya satılıyor. O fiyata OnePlus 6, S9 belki Plus falan bulunur. Çok para.
key one bile 3400 TL civarına satılıyor resmi garantili olarak
BlackBerry KEYone (Resmi Distribütör Garantili) Fiyatı

---- Mesajlar birleştirildi ----

Hocam sizce xz3 ya da pixel 3 serisi ülkeye gelir mi?
Gelmez. Sony 2-3 sene amiral getirmeyecek bence ülkeye. Pixel belki gelebilir. Google Asistan Türkçe oluyor çünkü. Belki bir işaret.
Gelse bile Pixeller pahalı cihazlar 6000-7000'den aşağı gelmezler.

Son düzenleyen moderatör: