amidi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 8
Bilmem hiç yaşadınız mı?Bazen bir film seyredersiniz ve o yapım sizdeki tüm muhakeme kabiliyetini alır götürür.Filmden sonra arkadaşlarınıza tavsiye etmek istersiniz ama filmi neresinden nasıl öveceğinizi bilmezsiniz.Durur kalırsınız öylesine sadece filmi övmeye yetmeyecek olsada "mükemmel bir film"diyebilirsiniz...
Engellilerin yaşam şartlarını anlatan bir çok film izlemişimdir ancak şunu belirtebilirim ki hiç bir film beni bu kadar etkilememiştir.Hayatın zor sınavında hem sağır hemde kör olan Michelle nin yaşadıkları anlatılıyor.Düşünsenize 8 9 yaşlarında bir kız çocuğu konuşmasını yaşamasını bilmiyor ve O na hayatı öğretecek fedakar bir öğretmen Debraj...
Ülkemiz izleyicisi genel olarak hollywood dışı alternatif yapımlara pek itibar etmez.Bana kalırsada G Kore,İran ve Hint sinemasında hollywood a fazlasıyla bir baskın çıkacak bir çok film var.Film hint yapımı ama dedim ya hakkında tek bir olumsuz eleştiri olmayan bu yapımı türü seviyorsanız mutlaka ama mutlaka izleyin derim.Eminim ki beğeneceksiniz.
imdb:8.0/10 (6.580 oy)
sinemalar:7.0/10(361 oy 404 kullanıcının favori filmi)
Benim oyum:9/10
Tür: Dram