Black - Siyah 2005

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8

Bilmem hiç yaşadınız mı?Bazen bir film seyredersiniz ve o yapım sizdeki tüm muhakeme kabiliyetini alır götürür.Filmden sonra arkadaşlarınıza tavsiye etmek istersiniz ama filmi neresinden nasıl öveceğinizi bilmezsiniz.Durur kalırsınız öylesine sadece filmi övmeye yetmeyecek olsada "mükemmel bir film"diyebilirsiniz...

Engellilerin yaşam şartlarını anlatan bir çok film izlemişimdir ancak şunu belirtebilirim ki hiç bir film beni bu kadar etkilememiştir.Hayatın zor sınavında hem sağır hemde kör olan Michelle nin yaşadıkları anlatılıyor.Düşünsenize 8 9 yaşlarında bir kız çocuğu konuşmasını yaşamasını bilmiyor ve O na hayatı öğretecek fedakar bir öğretmen Debraj...

Ülkemiz izleyicisi genel olarak hollywood dışı alternatif yapımlara pek itibar etmez.Bana kalırsada G Kore,İran ve Hint sinemasında hollywood a fazlasıyla bir baskın çıkacak bir çok film var.Film hint yapımı ama dedim ya hakkında tek bir olumsuz eleştiri olmayan bu yapımı türü seviyorsanız mutlaka ama mutlaka izleyin derim.Eminim ki beğeneceksiniz.

imdb:8.0/10 (6.580 oy)

sinemalar:7.0/10(361 oy 404 kullanıcının favori filmi)

Benim oyum:9/10

Tür: Dram

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
blackic7.jpg

Black (2005): Muhteşemliği geçince ilerde sağda kalıyor bu film. Hayatımda gördüğüm en iyi oyunculuklardan birine şahit oldum. Hatta bir ara kızın gerçekten öyle olduğunu düşündüm, yoksa nasıl böyle rol yapabilirki insan. İzlemek için bir an bile tereddüt etmeyin. 8.5/10
:yes:,

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Tavsiyeler üzerine izleyip beğenmiştim:)

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=101833
topalsolucan hocam daha önce açtığınız bir konuysa kusura bakmayın ben arattım çıkan sonuçlardan herhangi bir paylaşım olmadığı yönünde bir kanaate vardım ondan paylaştım

aynı kanaatte olmamız sevindirdi :)

Tekrardan hakkınızı helal edin...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yok ben konu olarak açmadım. "en son hangi filmi izlediniz" başlığı altında paylaştım. konu açman iyi olmuş...:)

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Hint sinemasından güzel bir film. Yine bu sinemadan çıkan 3 Idiots da oldukça dikkat çekici.

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Hint sinemasından güzel bir film. Yine bu sinemadan çıkan 3 Idiots da oldukça dikkat çekici.

Benim favori filmlerimden biri her filmi arşivime almam ama bu arşivimede girdi izlemeyenler mutlaka izlesin derim 3 Idiots u