Black Beryy'yi BIS Paketi olmadan kullanmak

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Herkese merhaba;

Şahsi hattımda ( Vodafone , Kontörlü , Aylık 7TL olan BIS paketi ile ) Black Berry 9320 kullanıyorum. Ayrıca şirket hattımda ( Vodafone , faturalı ve 2.5GB 3G paketli ) Galaxy S3 kullanıyorum. Şirket hattım üzerinde değişiklik yapma şansım yok. Amacım şirket hattını Black Berry'de kullanmak ama BIS paketi almadan 3G bağlantısı ile kullanmak istiyorum. BBM çalışmayacak biliyorum ama onun dışındaki şeyler ( Youtube , Whatsapp , Twitter v.s. ) ve en önemli olarak e-posta hesaplarımı kullanabilmek istiyorum. Ayrıca gerektiğinde Black Berry'deki internet bağlantısını kablosuz üzerinden laptop'ıma paylaştırmak istiyorum.Bu mümkünmüdür?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bbm çalışmaz app World çalışmaz haritalar çalışmaz
whatsapp çalışıyor
sanırım mailler de çalışmıyor ama başka mail programı kurarsan o calısıyor

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Peki e-mailler için hangi programı kullanmam gerekiyor?

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bis paketi bbm icin candir ; telefonun kanidir. O yuzden bis paketi olmadan telefonun yuzde 80 ini kullanamazsiniz. Bilginiz olsun.

Internet paylasimi telefonun ozelligidir. Eger destekliyorsa yapabilirsiniz ; tasinabilir modem gibi oluyor :) 9900 da var bu ozellik mesela.

Tuo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ;
Blackberry OS 7.x ve altı surumu yuklu tum cıhazlar BIS. Uzerıne kurulmustur ve tasarlanmıstır, cıhazından tam performans alman ıcın BIS tanımlaman gerekıyor. Ek olarak Turkcelın bıs paketını onerebılırım ısını gorecektır .

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
BIS i kurma kurulma ya da tasarlama gibi birseyi yok ki arkadasim. BIS Paketin adi. Blackberry internet service acilimidir. BIS blackberry tarafindan olusturulmus bir sistemdir ve Bis olmadan da telefonu yuzde 50 kullanabilirsin. Sms ve alo dersin ama bazi programlar BIS ister....

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
BIS i kurma kurulma ya da tasarlama gibi birseyi yok ki arkadasim. BIS Paketin adi. Blackberry internet service acilimidir. BIS blackberry tarafindan olusturulmus bir sistemdir ve Bis olmadan da telefonu yuzde 50 kullanabilirsin. Sms ve alo dersin ama bazi programlar BIS ister....
Cevabın için teşekkür ederim. Peki BIS olmadan e-mail kullanma şansım yokmudur?

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne yazik ki ( icindeki program ile imkansiz ) ancak wireless ile kendi browser i ile mumkun ama manuel kontrol etmis olacaksin :(

Sonuc olarak yukarida da dedigim gibi blackberry Bis olmadan olmaz ;)