Bittorent İndirme hızını artırmak

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle konu yanlış yerde olabilir,bundan dolayı affola,yetkililer ilgili yere taşıyabilir.Benim sorunuma gelecek olursak bittorent preferences kısmıyla oynadım,portları max.min etkin down/upload vs. değiştirdim. Bittorent de normalde bir dosyayı 200-300 kb/s ile indirirken şu an 10-15 arası değişiyor.Aradaki uçuruma bak ve sinirlenme. Gariplikte upload speed şu an down. speed den yüksek seyirlerde gidiyor. 50 kb/s civarları.Düşünün 5 katı.Buna bir çözüm bulursanız,eski ayarlarıma dönmek istiyorum ya da kullanabileceğim en hızlı ayarlara. Açıklayıcı anlatımlar bekliyorum,teşekkürler ...

Bu arada faydası dokunursa bittorent sürümü 7.7.2 ve net hızım 3mphs

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Çok basit torent indirdiğın zaman indirmede olan torentın üzerine gel sağ tıkla açılan menüde bant genişliği ataması yüksek yap sonra zorlu başlat de tamam dir her torente ayrı hız da belirleyebilirsiniz .

Villager

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hızlara sıfır yazarsanız sınırsız olur. Diğer ayarlarla oynadıysanız ayarları hiç oynanamamış birinden tüm sekmelerdeki ayarları almanız gerek..

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Daha başka çözümler ?

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Appdata klasörü içinde bittorrent klasörü varsa eğer o klasörü aç içindeki settings.dat dosyasını sil torrent programını kapatıp tekrar aç ayarları sıfırlanacaktır belki düzelir.

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Appdata klasörü içinde bittorrent klasörü varsa eğer o klasörü aç içindeki settings.dat dosyasını sil torrent programını kapatıp tekrar aç ayarları sıfırlanacaktır belki düzelir.
Bu appdata dosyasının konumunu belirtir misin dostum ?