BitSpirit Mükemmel Torrent programı (TAVSİYEDİR)

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Beyler-bayanlar bildiğiniz gibi utorrentin yeni sürümlerinde upload yapılamaması,Bitcometin reklamlarla dolu olması sebebiyle upload yapamaz olduk.Yabancı ülkelerdeki arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine kullandığım programı sizle tanıştırayım, dehşet bağlanabilirlik download- upload yapabilme özelliği var.Bağlantınızın hızını sonuna kadar kullanıyor.

Download BitSpirit v3.6.0.550 Stable: (Siteye girin ikinci linkten direk indirebilirsiniz)

http://www.bitspirit.cc/en/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Upload sorunu bende yaşıyordum o yüzden Bitspirit i yükledim. Arayüzü çok güzel. Dil desteği görünmemesine rağmen kurulum bittikten sonra Türkçe oluyor. Umarım upload ta iyikeşme olur.

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Diğer torrent programlarıyla test yapıp ekran görüntüsü kosaydın fikir edinebilirdik, yinede saol paylaşım için ...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
u torrentte indirme bittikten sonra ortalanıyor demek ne demek ben upload sanıyodum onu ?

Reaksiyon puanı
188
Ben BitTorrent kullanıyorum ve upload'dan yana sıkıntım yok. Hatta çok fazla indiren olursa upload hızım 2 MB'ı görüyor :)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Vuze kullanıyorum şuan için memnunum. utorrent kullanırken web sayfası açamaz hale geliyordum ama şuan o derece kasmıyor birde bunu deneyelim bakalım :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
uTorrent te sorun yok şuan ama bir deneyelim bakalım :)

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Diğer torrent programlarıyla test yapıp ekran görüntüsü kosaydın fikir edinebilirdik, yinede saol paylaşım için ...

Testi en iyi kullanıcıların kendisi yapabilir diye düşündüm.Utorrenttin son sürümünü ile söyle kıyaslanabilir.Aynı torrenti iki programda da RESEED edin 2 dakika utorrenti açıp kapatın ,sonra bitspiriti açıp kapatın sonucu zaten görürsünüz.

Bu arada program ayarlarından istediğiniz ayarı yapıp daha da verim alabilirsiniz.Ben bağlanma sayısı felan en büyük rakamları giriyorum :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bu programla sadece upload mı yapılıyor.ben utorrentın yerıne bununla dowlaod yapmaya çalıştım olmadı.

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bu programla sadece upload mı yapılıyor.ben utorrentın yerıne bununla dowlaod yapmaya çalıştım olmadı.

Tabiki hem indirip hem de gönderme yapıyor.Bazı trackerler veya sunumlar utorrentten başkasına izin vermez bundan kaynaklanmış olabilir sizin sorununuz.Böyle sunumları utorrentle indirip bitspiritle upload yapabilirsiniz.

syanr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
qBittorrent kullaniyom bende parcalari sirasiyla indiriyo dizileri falan indirirken izleyebiliyosun tavsiye ederim kesinlikle 4 ever qBittorrent

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Tabiki hem indirip hem de gönderme yapıyor.Bazı trackerler veya sunumlar utorrentten başkasına izin vermez bundan kaynaklanmış olabilir sizin sorununuz.Böyle sunumları utorrentle indirip bitspiritle upload yapabilirsiniz.

bittürk ve arena dan dowland yapmaya çalıştım olmadı.aslında bana indirdiğimi upload yapmaktan önce dowland yapacak program lazım.utorrent programı var ama çok yavaş indiriyor

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bittürk ve arena dan dowland yapmaya çalıştım olmadı.aslında bana indirdiğimi upload yapmaktan önce dowland yapacak program lazım.utorrent programı var ama çok yavaş indiriyor

Download yapamıyor derken bir hata mı alıyorsunuz yoksa seed olmadığı için inmiyor mu.Dediğiniz sunumun ismini veya linkini buraya ekleyin ben de deniyip öyle yardımcı olayım.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Download yapamıyor derken bir hata mı alıyorsunuz yoksa seed olmadığı için inmiyor mu.Dediğiniz sunumun ismini veya linkini buraya ekleyin ben de deniyip öyle yardımcı olayım.
yani programda ındırmek ıçınbaşlat tuşuna tıklıyorum ama karşısıında bakıyorum dowload hızı kalan mıktar hiçbirşey gözukmuyor

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kurulum sırasında güvenlik duvarına ekle kutusu vardı,oradaki işareti kaldırdınız mı?.Arenadan veya bittürkten indirdiğiniz film,oyun hangi sunumsa söyleyin ben de programda başlatayım.Eğer programa torrenti eklediğinizde sağ altta BAD TORRENT FİLE uyarısı çıkmadıysa sorun yoktur,seed olmadığından dosya inmiyordur.