Bitmeyen Arıza

turkteam45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, DSL ışığım yanmıyor diye destek talebi açtım.TT ekipleri binama gelmiyor diye defalarca söyledim.İlk arızam 12 gün sonra giderildi.Bina içi denildi ama dış ankastrede de DSL ışığım yanmıyordu.Bina dışını kontrole geldiklerinde onlar da anlamış olacaklar ki sorun onlarda. Arıza giderildi ama 5 gün sonra yine gitti.Yine bina içi sorun var deniliyor ama yine dış ankastreye internet gelmiyor.Sürekli TT sorumluluğunda arıza giderildi diyor.Bugün tüm sağlam hattımı cat6 ile değiştirtiyorum. Bakalım bu defa ne mazaret sunulacak. Fotoğrafta dış hat kontrolü var.Haftaya online derslerimiz başlar.İnternetim gelmezse (ki neredeyse 20 gündür kullanamadım) onlarca öğrencimin vebali sizlerin.

Ekli dosyalar

• IMG-20200818-WA0005.jpg
    IMG-20200818-WA0005.jpg
    64.8 KB · Görüntüleme: 95

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Turknet yapa alt yapısını kullandığı çoğu yerde hatta başka alt yapılarda da kesilme çok fazla oluyor dış hattınızda sorun yoksa modem ile çözülebilir bir durum sırf böyle sorunlarla uğraşmamak için keenetic extre dsl modem aldım kesilmeleri saniseler içinde fark edip geri otomatik bağlanıyor siz fark etmeden internet geri gelmiş oluyor çoğu modemde böyle bir özelik yok sizde böyle bir şey alarak kesilmeleri engelleyebilirsiniz tahminen.

turkteam45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet kesilmem olmuyor.Modemle ilgili bir durum değil.Bina dışı ankastreye internet gelmiyor.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
İnternet kesilmem olmuyor.Modemle ilgili bir durum değil.Bina dışı ankastreye internet gelmiyor.
Yani dış hat üzerinde bir sorun yoksa dediğim gibi sorun çözülebiliyor bende 4 gün önce bağlattım hiç bir sorun yaşamadım sizin de sorununuz çözülür inşallah.

turkteam45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 yıldır Turknet kullanıyorum uzun zamandır sorun yaşamıyordum.Ne zaman ki apartmanıma yeni biri taşındı ve TT aboneliği yaptı o günden beri sorun yaşamam tesadüf değil gibi.Bir de sorunların çözümü günler sürüyor.İnşallah bir şekilde artık çözülür.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Modemi direk ankastreye bağlayıp o şekilde denermisiniz? O şekilde dsl gelirse sorun sizden kaynaklı gelmezse tt kaynaklı.

turkteam45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Keşke okuyup veya resme bakıp cevap yazsaydınız.Modem zaten ankastereye bağlı görselde.

turkteam45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum sorun onlardan kaynaklı ama kabul etmiyorlar.Artık Turknette okumuyor herhalde burayı.Ben yine de kablo çektireceğim fotolarını alacağım ölçümleri yaptıracağım sorun sizde demesinler artık diye.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Biliyorum sorun onlardan kaynaklı ama kabul etmiyorlar.Artık Turknette okumuyor herhalde burayı.Ben yine de kablo çektireceğim fotolarını alacağım ölçümleri yaptıracağım sorun sizde demesinler artık diye.
Boşuna masraf etmenize gerek yok aynı sorunu bende yaşadım ilgilenmiyorlar.