Bitdefender Total Security 2018'i önerir misiniz?

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir arkadaşım ile birlikte virüs programı araştırıyoruz. Hepsiburada da 127 TL'ye 5 cihaz için Bitdefender virüs programını buldum. Önerir misiniz? Her öneriye açığım. Şimdiden teşekkürler.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
windowsunkini kullan, gerek yok diğerlerine. Parana yazık...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Hocam o yetmiyor bence. Defender ın bulamadığı virüsü diğer virüs programları rahatlıkla buluyor
Onun da bulamadığını bir diğeri buluyor, nasıl oluyorsa artık :) ... Zaten virüs programları üstün görünmek için kendinden virüs icat ediyolar. Örneğin ücretsiz sürüm kurduğunuzda mesela 500 filan diyelim virüs buldum uyarısı yapıyor Temizle deyince proya yükseltmezsen temizlemem diyor... Neyse yükselteyim diyorsun ve tarama yapıyorsun en fazla 50 virüs tespit ediyor :D Diğerlerini uydurmuş.

Bir de artık win 10 işletim sistemleri gibi sistemlerde virüs programları kendini kilitledi mi bi sefer ne geri yükleme mümkün oluyor ne de sistemi onarabiliyorsunuz! Hatta güvenli kipte bile yapılamıyor. Windowslarda sorun çıkarmayan tek antivirüs programı kendi yaptığı virüs programı. Bi sorun oldu mu kendini kilitlemiyor. Format zorunluluğu olmuyor.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Virüs programları "iş - server " için lazım olabilir çünkü fidye virüsleri tehlikelidir ama onlarla da baş edemiyorlar :D Hayret doğrusu, virüs programları fidye virüslerine karşı henüz tam koruma sağlayamıyolarMIŞ...

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Düzeltme: Bitdefender'ın 2019 sürümleri mevcuttur.

Para vermenize gerek yok. 5 aygıt için 3 ay (90 gün) Bitdefender Total Security lisansı edinmek için şu bağlantıyı kullanın: Bitdefender Total Security 2019 / Free 90 Day Trial

*Geçerli bir e-posta adresi girin, Ürün aktivasyon linki e-postanıza gönderiliyor.

Ürün hakkında bilgi: Total Security | Bitdefender Türkiye

Lisans süresi bitince bir başka güvenlik yazılımı kullabilirsiniz veya Bitdefender'dan memnun kalırsan, mevcut ürünün bir başka kampanyasından istifade edin. ;)

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Onun da bulamadığını bir diğeri buluyor, nasıl oluyorsa artık :) ... Zaten virüs programları üstün görünmek için kendinden virüs icat ediyolar. Örneğin ücretsiz sürüm kurduğunuzda mesela 500 filan diyelim virüs buldum uyarısı yapıyor Temizle deyince proya yükseltmezsen temizlemem diyor... Neyse yükselteyim diyorsun ve tarama yapıyorsun en fazla 50 virüs tespit ediyor :D Diğerlerini uydurmuş.

Bir de artık win 10 işletim sistemleri gibi sistemlerde virüs programları kendini kilitledi mi bi sefer ne geri yükleme mümkün oluyor ne de sistemi onarabiliyorsunuz! Hatta güvenli kipte bile yapılamıyor. Windowslarda sorun çıkarmayan tek antivirüs programı kendi yaptığı virüs programı. Bi sorun oldu mu kendini kilitlemiyor. Format zorunluluğu olmuyor.
Hocam benim başıma gelmişti. Defenderın uzun bir süre görmediği virüsü mcafee görmüştü. Bu arada mcafee indirime girmişti vatanda, ürün 3 cihaz 100 tl idi, o zaman satın almıştık. Virüs bir süredir de bilgisayardaymış, yani tarihi felan da yazıyordu. 1 yıl olduğundan ismini hatırlayamadım. Çok şaşırmıştım. O gün bu gün defender a pek güvenemiyorum :). Ayrıca ara ara internetten uygulama ya da oyun da indiriyorum. Ondan dolayı da istiyorum. Kitleme olayını ilk defa sizden duydum ona bi şey diyemeyeceğim :). Birde fidye yazılımları yine kişisel bilgisayarlara da girebilir. Hatta haberlere de çıkmıştı zamanında.

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Düzeltme: Bitdefender'ın 2019 sürümleri mevcuttur.

Para vermenize gerek yok. 5 aygıt için 3 ay (90 gün) Bitdefender Total Security lisansı edinmek için şu bağlantıyı kullanın: Bitdefender Total Security 2019 / Free 90 Day Trial

*Geçerli bir e-posta adresi girin, Ürün aktivasyon linki e-postanıza gönderiliyor.

Ürün hakkında bilgi: Total Security | Bitdefender Türkiye

Lisans süresi bitince bir başka güvenlik yazılımı kullabilirsiniz veya Bitdefender'dan memnun kalırsan, mevcut ürünün bir başka kampanyasından istifade edin. ;)
Teşekkürler hocam. Buna bi bakayım. Memnun kalmazsam da dediğiniz gibi başka programlara bakarım. Bu arada sorum hala geçerli :). Sizce hangisi daha iyi?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Ücret ödemeden yukarıdaki linkten faydalanarak yükle dene, bence... Önce dene sonra memnun kalırsan devam edersin ama bu devirde çokça kampanya yapıyolar, ücret ödemeden faydalanmak mümkün oluyor.

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Ücret ödemeden yukarıdaki linkten faydalanarak yükle dene, bence... Önce dene sonra memnun kalırsan devam edersin ama bu devirde çokça kampanya yapıyolar, ücret ödemeden faydalanmak mümkün oluyor.
Aynen hocam dediğiniz gibi eskiden bu imkanlar yoktu. Şimdi yine bunun gibi kampanyalar yaparak ayrıca kendilerini de tanıtmış oluyorlar.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Teşekkürler hocam. Buna bi bakayım. Memnun kalmazsam da dediğiniz gibi başka programlara bakarım. Bu arada sorum hala geçerli :). Sizce hangisi daha iyi?
Ayrıca şu konuya (6 aylık McAfee kampanyası) bakabilirsiniz, bir başka güvenlik yazılımı ve şu an ben bunu kullanıyorum.
Bitdefender, performans ve koruma olarak iyidir, ki diğer bazı güvenlik yazılımları da antivirus motoru olarak Bitdefender'ı kullanır. 2017, 2018 ve diğer bazı eski sürümlerini de kullanmıştım. :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Aynen hocam dediğiniz gibi eskiden bu imkanlar yoktu. Şimdi yine bunun gibi kampanyalar yaparak ayrıca kendilerini de tanıtmış oluyorlar.
Eskiden de vardı ama ucuz ve başarılı tüm nispeten küçük firmalar büyükler tarafından satın alındı veya elemanları devşirildi.
Ben bazı kamu kurumlarında zamanında bizzat şahit olmuştum :) Mesela 50 bilgisayar için sözleşme yapılır 5000 bilgisayara yüklenir hale getirilir :D Sanırım artık onlar da kalktı çünkü devlet yabancı şirketlere güvenmiyor veya pardus gibi özel işletim sistemleri kullanılıyor. Kendi programlarımızı kendimiz yazıyoruz artık.

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Ayrıca şu konuya (6 aylık McAfee kampanyası) bakabilirsiniz, bir başka güvenlik yazılımı ve şu an ben bunu kullanıyorum.
Bitdefender, performans ve koruma olarak iyidir, ki diğer bazı güvenlik yazılımları da antivirus motoru olarak Bitdefender'ı kullanır. 2017, 2018 ve diğer bazı eski sürümlerini de kullanmıştım. :)
Ben de 1 yıl kullandım hocam. Fena değildi dediğiniz gibi ama fiyatı arttığı için silmek zorunda kaldım. Burdaki 6 aylık programda fena değilmiş. Tekrardan saolun.