Bitdefender Antivirus & Internet Security 2012 Türkçe Nette İlk kez Sadece Burada!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozerxcom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
icon256.png

[TABLE="width: 728"]
[TR]
[TD="width: 100%"]Bitdefender davranışsal koruma özellikleri ve bulut temelli servisleriyle eskisinden daha güçlü. Sosyal ağlardan paylaşılan tüm linkleri sizin için tarayan Bitdefender Internet Security 2012 otopilot motoruyla kritik kararları kullanıcıya bırakmıyor.BitDefender Internet Security, internet bağlantınızı güvende turarak verilerinizi korur ve bu korumayı bilgisayarınızın sistemini yormadan yapar. Virüslere, hacker saldırılarına ve spam tehlikelerine karşı etkin bir güvenlik duvarı ve antivirüs koruması sunar.

Özellikleri:
  • Virüs ve diğer zararlı yazılımlara karşı en son teknolojiyle donatılmış savunma.
  • Tüm internet kullanımınızı, e-postalarınızı ve anlık mesajlaşma trafiğinizi gerçek zamanlı olarak tarar.
  • İki farklı proaktif savunma teknolojisi ile yeni nesil tehlikelere karşı etkin güvenlik.
  • Çevrimiçi aktivitelerinizi takip eden tüm casus yazılımları engelleyerek kişisel bilgilerinizi koruma.
Alışveriş, banka ve diğer çevrimiçi hesaplarınızı korur.
  • Kredi kartı bilgilerinizi çalmaya çalışan tüm internet sitelerini engeller.
  • E-posta, web veya anlık mesajlaşma aktiviteleriniz sırasında kullandığınız kişisel bilgilerinizi gizler.
Konuşmalarınızı özel şifreleme yöntemi ile şifreleyerek korur.
  • Yahoo! ve Windows Live Messenger anlık mesajlaşma yazılımlarındaki konuşmalarınız şifrelenerek korunur.
  • Kişisel bilgilerinizi içeren dosyaları ve diğer hassas dosyaları korur.
Evde, iş yerinde veya herhangi bir yerde internet bağlantınızı güvenli kılar.
  • İki yönlü güvenlik duvarı, internet bağlantınızı nerede olursanız olun otomatik olarak güvenli hale getirir.
  • Wi-Fi izlemesi sayesinde Wi-Fi ağından bilgisayarınıza izinsiz girişler yapılmasını engeller.
Aileinizi ve bilgisayarlarını korur.
  • Ebeveyn koruması sayesinde zararlı içeriğe sahip internet siteleri ve e-postalar engellenir.
  • Çocukların internet aktiviteleri, oyun aktiviteleri belirlenebilen saatlerde sınırlandırılabilir.
  • Tek bir bağlantı üzerinden tüm ağınızın güvenliğini sağlayabilir.
Bilgisayarınızdan aldığınız verimi azaltmaz.
  • Geliştirilmiş tarama teknolojisi ile güvenli olduğu belli olan dosyaları atlayarak tarama hızını arttırır ve sistemdeki işlemci yükünü azaltır.
  • Dizüstü bilgisayarlar için geliştirilmiş modu ile pil ömrünü azaltmaz.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bitdefender Internet Security 2012 Türkçe

x64
x86

Bitdefender Total Security 2012 Türkçe

x64
x86

Bitdefender Antivirus Plus 2012 Türkçe

x64
x86

ifkYbTgsz7HAc.jpg

bitdefend.jpg

Arkadaşlar daha kurulum paketini hazırlamamışlar fakat kurulum paketi için dosyaları hazır. Ben indirdim kurdum. Herşeyiyle Türkçe ve son sürümü. Meraklıları ftpdeki tüm dosyaları indirip bir klasörde toplayarak intallerpackage.exe dosyasına tıklayın içinden otomatik olarak çıkan installer.exe'ye tıklayarak direk bilgisayarına kurabilir. Linkler orjinal sitesinden hepsi dijital imzalı orjinal. tek tek indirip kurmak zaman alır diyorsanız benim için en önemlisi olan Internet Security 2012 Türkçe x64 olanı birleştirdim ve en basit olanından bir siteye upload ettim.

isteyen olursa diğerlerinide hazırlarım.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
kendi site linkleri haricinde vermek yasak

de-

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş ne çok yasakçı zihniyet var burada neyse SabotajMC eline sağlık arkadaşım uğraşmıssın okadar.Kurduysan izlenimlerin nasıl nasıl kasma,hız vs.Gerçi senin Pc de 4 gb ram vardı yanlış hatırlamıyorsam ama düşüncelerini bekliyorum şahsen.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
arkadaşım kurallar böyle,yoksa bir dosyada virüs varsa siteyi sorumlu tutarlar kullanıcılar

de-

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Haklı olmasına haklısında ben zaten kişisel olarak söylemedim.Güvenmeyen indirmesin gitsin kendi sitesinden indirsin o linkleride ayrıca vermiş arkadaş.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
iBNGgDPCifSq7.jpg

iQQekbzwvf9E7.jpg

Arkadaşlar son zamanlarda tüm testlerde 1.ci çıkıyor. Yoksa benim Bitdefender hayranlığım yok zaten ilk kez kuruyorum bu programı okadar program denememe rağmen. İlk izlenimlerim olumlu bazı sayfaları geç açıyor nette belkide farklı bir sorundur bendeki. Birde şunu diyeceğim o dosyaları birleştirip bir klasöre installerpackege.exe ye tıklamama rağmen netten bir takım dosyalar çekti. Tahminim sadece installerpackage.exeyi indirsenizde olur bide öyle deneyin. bu linklerdeki dosyaları birleştirince 107 mb flan yapıyordu. ingilizce setup una baktığımda 250 mblarda flandı. kurulumdan sonra topladığım klasör netten çektiği dosyalarla beraber 268 mb olmuş bir sorun yok yani. dnemeye değer bence. buda son zamanlardaki bağımsız kuruluşların test sonuçları.

iKiT6ncqGtoXt.jpg

Kaynak

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Şuan netim yerlerde sürünüyo :) itiraf ediyorum. yarın ilk işim kaldırmak olucak. Bu firewallarına bi çare bulmalılar. yoksa herşeyiyle mükemmel. ama antivirüs plus kullanılabilir onada firewall yok bildiğim kadarıyla. 2012 versiyon bir program neti neden böyle yavaşlatır anlamıyorum. neyse. İyi geceler..

canko13

Asistan
Reaksiyon puanı
30
nerden indiriyoruz arkadaşlar bu proğramın türkçe olanını?

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Testlerde firewall'u iyi şuanda AV virüs motoru da gayet iyidir :) tek sorunu açılış yavaş

ozzzgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forbidden
You don't have permission to access /windows/ on this server.

yukarıdaki hatayı veriyor :SSSS

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Rupi ve Merli arkadaşlar tüm forumlarda benden aldıkları yardımlarla indirdikleri programı nette ilk şok gibi ifadelerle yayınlamışlar. Azönce bir warez sitesinde gördüm :) Kaynak belirtseymişiniz bari Nette ilk burdaydı 15 gün önce ;)

pandomim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merli sabotaj teşekkürlerler yazmış açtığı konuda :D daha ne istiyorsun

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Görmedim.. Nerde yazmışki..

---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:43 ----------

Sadece Bu konu değil benim kendi araştırmalarım sonucu yaptığım tüm paylaşımlarım başka birçok forumda Merli arkadaş kaynak göstermeden yayınlamış. İzlenimlerime göre oralarda bu paylaşımları yaptığı için kral ilan edilmiş. Kendi çektiğim capslerim hatalı konu yazılarım aynen kopyalanmış :) Benim bildiğim net aleminde kaynak gösterme diye birşey vardır ki hiçbirşey kaybetmezsiniz.

eayhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende lisans var ama 2012 türkçe bulamıyorum malesef eng kurdum şimdilik türkçe link atabilirmisiniz.. indirip kurayım sitesinde bulamadım...

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkçe indirme linki bende bulamadım kurduğum sürüm maalesef ingilizceydi :S

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Bitdefenfer 2012 Türkçe Linkleri Yayına girmiştir.

Download BitDefender Internet Security 2012 x86

Download BitDefender Internet Security 2012 x64

Download BitDefender Total Security 2012 x86
Download BitDefender Total Security 2012 x64

Download BitDefender AntiVirus 2012 x86
Download BitDefender AntiVirus 2012 x64

--- Mesaj Güncellendi ---

Ayrıca ufak bir bilgi vereyim. İngilizce versiyonu Türkçe versiyondan ileri sürümde ve Net yavaşlatma pc yavaşlatma gibi problemleri çözülmüş durumda şuan rahatlıkla kullanıyorum ve memnunum. Fakat Türkçe linkleri yeni yayınlanmasına raümen Türkçe versiyonu Eylül imzalı olup Türkçe versiyonda eski sorunlar devam etmektedir. Kısa bir süre sonra Türkçe versiyonu yenilenir.

m1k2y3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler bi deneyelim

--- Mesaj Güncellendi ---

teşekkürler

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Bitdefender 'in Türkçe versiyonları bugün itibarıyla güncellenmiş ve yayınlanmıştır. Bilinen net yavaşlatma ve tepkime hızları ingilizce versiyonda olduğu gibi bugün türkçe versiyondada giderilmiştir. Üstte verdiğim linklerden güncel sürümleri indirebilirsiniz. Kolay Gelsin.

Not: Ayrıca Bitdefender IS Kampanyadan satın aldığım için 5 adet Aile üyelerine dağıtmam için Antivirüs Plus lisansı hediye etti. 1 'i kullanımda. Kalan 4'ünü iptal olmadıysa isteyene paylaşırım. Soru [n] larınız için p.m. atın.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Birkaç yıl önce bitdefender i kullandım. Kötü değil. Ama iyi de değil. Hala da öyle sanırım:)
Kırmızı şemsiyeme güveniyorum :D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Kasım Aralık En iyi Antivirüs Test Sonuçları

i1wy90UfgfViE.jpg

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender 'in Türkçe versiyonları bugün itibarıyla güncellenmiş ve yayınlanmıştır. Bilinen net yavaşlatma ve tepkime hızları ingilizce versiyonda olduğu gibi bugün türkçe versiyondada giderilmiştir. Üstte verdiğim linklerden güncel sürümleri indirebilirsiniz. Kolay Gelsin.

Not: Ayrıca Bitdefender IS Kampanyadan satın aldığım için 5 adet Aile üyelerine dağıtmam için Antivirüs Plus lisansı hediye etti. 1 'i kullanımda. Kalan 4'ünü iptal olmadıysa isteyene paylaşırım. Soru [n] larınız için p.m. atın.

Şu anda bitdefender harika durumda.Geçenlerde canlitv.com'u engellemişti üzülmüştüm ve kaldırmıştım.Türkçe sürümünde sorunların düzeldiğini öğrenmek sevindirici sanırım geri dönücem 2012 sürümü hem güven veriyor hemde aşırı başarılı :) Teşekkürler geri dönüşünüz için

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Şu anda bitdefender harika durumda.Geçenlerde canlitv.com'u engellemişti üzülmüştüm ve kaldırmıştım.Türkçe sürümünde sorunların düzeldiğini öğrenmek sevindirici sanırım geri dönücem 2012 sürümü hem güven veriyor hemde aşırı başarılı :) Teşekkürler geri dönüşünüz için

evet dostum o tarihten sonra bir kez daha güncellendi türkçe sürüm geçen haftamıydı neydi. Türkçeleştiren kuruma bir mail attım her yeni vrsiyonda haberdar ediyorlar. Senin sorununa gelince bir siteyi engelliyor diye antivirüs kaldırmak abes değil mi :) ayarlardan vardır engellememesi için bi ayar yaparsın ;) Güncel türkçe versiyon süper ötesi şuan..