iyi güzel diyorsunda sen hangi versiyonunu kullanıyorsun?uyusukpasa dedi ki:kardeş utorrenten şaşma en canavarı ve hiçde yormuyor..usul usul indiriyor
ben 1.7.2 kullanıyorum.. be ısrarla soyluyorum canavar gibi...turk torrent sitesinde yasaklanmadıemubaltaci dedi ki:iyi güzel diyorsunda sen hangi versiyonunu kullanıyorsun?uyusukpasa dedi ki:kardeş utorrenten şaşma en canavarı ve hiçde yormuyor..usul usul indiriyor
@revix arkadaşım senin download hızının düşük olmasının sebebi programın ayarlarından kaynaklanmıyor büyük ihtimallebak şimdi, her torrent sitesi kendi kullanımına izin verdiği torrent client ları yazarlar FAQ bölümünde
sen indirmiş olduğun sitenin yasaklamış olduğu bir programı yada o programın yasaklı versiyonunu kullanıyor olabilirsin
bende utorrent in son versiyonunu kullanyordm ama üye olduğum siteler bu versiyonu yasakladıklarından daha doğrusu daha izin vermediklerinden 1.6.1 i kullanmak zorunda kalıyorum ve sorunlar yaşıyorum.. dediğimi yaparsan bu sorunlardan kurtulursun![]()