BitComet ayarları

revix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
BitComet 0.86 kullanıyorum ve download hızım 3kb geçmiyor

BitComet ayarlarında yardımcı olabilirmisiniz googlede aradım ama eski sürümleri var :(

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
o an açık olan seedlerin (eş/ortak) paylaşımına bağlı; çok kaynaklı torrentleri indirmeye çalış 3kb 3kb birikip 30-40 kb seviyelerine ulaşabilirsin.

uyusukpasa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeş utorrenten şaşma en canavarı ve hiçde yormuyor..usul usul indiriyor

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
uyusukpasa dedi ki:
iyi güzel diyorsunda sen hangi versiyonunu kullanıyorsun?

@revix arkadaşım senin download hızının düşük olmasının sebebi programın ayarlarından kaynaklanmıyor büyük ihtimalle ;) bak şimdi, her torrent sitesi kendi kullanımına izin verdiği torrent client ları yazarlar FAQ bölümünde ;) sen indirmiş olduğun sitenin yasaklamış olduğu bir programı yada o programın yasaklı versiyonunu kullanıyor olabilirsin ;)

bende utorrent in son versiyonunu kullanyordm ama üye olduğum siteler bu versiyonu yasakladıklarından daha doğrusu daha izin vermediklerinden 1.6.1 i kullanmak zorunda kalıyorum ve sorunlar yaşıyorum.. dediğimi yaparsan bu sorunlardan kurtulursun ;)

revix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
utorrent 1.7.2 kurdum u torner ayarlarını göstere bilirmisiniz

uyusukpasa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
emubaltaci dedi ki:
uyusukpasa dedi ki:
iyi güzel diyorsunda sen hangi versiyonunu kullanıyorsun?

@revix arkadaşım senin download hızının düşük olmasının sebebi programın ayarlarından kaynaklanmıyor büyük ihtimalle ;) bak şimdi, her torrent sitesi kendi kullanımına izin verdiği torrent client ları yazarlar FAQ bölümünde ;) sen indirmiş olduğun sitenin yasaklamış olduğu bir programı yada o programın yasaklı versiyonunu kullanıyor olabilirsin ;)

bende utorrent in son versiyonunu kullanyordm ama üye olduğum siteler bu versiyonu yasakladıklarından daha doğrusu daha izin vermediklerinden 1.6.1 i kullanmak zorunda kalıyorum ve sorunlar yaşıyorum.. dediğimi yaparsan bu sorunlardan kurtulursun ;)
ben 1.7.2 kullanıyorum.. be ısrarla soyluyorum canavar gibi...turk torrent sitesinde yasaklanmadı