Bitcoin Yatırımı Hk.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
BtcTurk sitesinde hesap açıp doğrulama yaptım fakat henüz yatırım yapmadım, asıl amacım elimde BTC cüzdan kodu bulundurmak. Siteye üye olmuşken aklıma BTC'ye yatırım yapmak geldi, sizce BTC'ye 50₺-100₺ gibi küçük yatırımlar yapmak kâr ettirir mi? İlla büyük oynamak mı gerekiyor?

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Hazır Elon Musk gibi büyük isimler de BTC’ye el atmışken :D

Düşük meblalar ile başlayıp deneme-yanılma yoluyla sektörü tanıyıp içine girin diyorlar ama günümüzde bu düşük meblalardan kasıt ne emin değilim. Kesin bir şey de diyemeyiz ki. Zemini çok kaygan bu işin. Ha şuana bakıcak olursak bas parayı al iki katını deriz ama ileride ne olur? Kimse kesin bir şey söyleyemez.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Hazır Elon Musk gibi büyük isimler de BTC’ye el atmışken :D

Düşük meblalar ile başlayıp deneme-yanılma yoluyla sektörü tanıyıp içine girin diyorlar ama günümüzde bu düşük meblalardan kasıt ne emin değilim. Kesin bir şey de diyemeyiz ki. Zemini çok kaygan bu işin. Ha şuana bakıcak olursak bas parayı al iki katını deriz ama ileride ne olur? Kimse kesin bir şey söyleyemez.
Son istatistiklere baktım bir dakikada tavan yapıyor 10 dakikada yere yapışıyor, bu aşırı hareketlilik sürüyorsa her ay 100₺ küsur atarım köşede yumurtlasın para :)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,425
Biraz sakat iş, yatırım yaparsan düşüş yükselişleri her an izlemelisin.