- Reaksiyon puanı
- 630
Son düzenleyen moderatör:
Yinede güzel anlatmış aynı sorun benim bisiklettede var şuan
Adam da pek anlamıyor sanırsam .![]()
o halıyle kullanabılıyormuydunbenim sarda power'ın jantları sekiz çiziyordu yarsızlıktan arka özellikle havada döndürünce salıyordu...
kullanıyordum hemde resmen uçuyordu...
---- Mesajlar birleştirildi ----
o halıyle kullanabılıyormuydun
kullanıyordum hemde resmen uçuyordu...
ben evde yokken hurdacıya satmışlar 2. ön maşayı taktırcaktım...en guzel yonude onu senden baskasıda kullanamamısı sanırım,malı kendı sahıbı ıyı bilir derler
ben evde yokken hurdacıya satmışlar 2. ön maşayı taktırcaktım...
ıyı ama sana sormadan satmaları enteresan,ıyıkı maşayı almamıssın,benım eskı bısan bısıkletlerden vardı,bunun aynısı,ama tank gıbıymıs,sımdıkılerle10santimlik kaldırıma vurmuş maşayı yamultmuştum o halde satmışlar...
15km yol denicektim...
bundan birini sürdüm sarda power'dan hafifmiş hissi verdi.ıyı ama sana sormadan satmaları enteresan,ıyıkı maşayı almamıssın,benım eskı bısan bısıkletlerden vardı,bunun aynısı,ama tank gıbıymıs,sımdıkılerle
karşılastırdıgımda,tarla,kaldırım ayrımı yapmazdım,ALLAH c.c. ne verdıyse gırerdım
Ekli dosyayı görüntüle 54451
ama cok sağlam bısıklettı,yanlız bır zayıf noktası vardı,ne hikmetse senede 1 -2 defa pedal mılı kokunden kırılırdı,babamda bozuk atardı,nasıl suruyorsun derdı,cevap yok ,ne dıyebılırım,şaka gıbıbundan birini sürdüm sarda power'dan hafifmiş hissi verdi.
Benim ön vites Tail too far outward olmasa seri geçmiyor.