Bisiklet sürürken takla attım

Bisiklet Kazası

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bir yerde gidon takıldı takla attım yaram var arkadaşla yaramı size göstereceğim kocaman çizgi oluştu bisikletimde ve kardeşim yanındaydım düştüm dedim o ilgilenmdedi yarış yapmaya devam etti bisikletim vitesliydi daha sonra yaptığı arkadaşlarla yarışı sonlarndırdı benim yanıma geldi nouldu iyimisiniz dediler ben de kötü düştüm dedim bisikletine bir şey oldu mu dedi baktım şunlar oluş
1.bisiklet direksyonu tekerliğe göre sabit olmadı
2.bisikletin oturduğum yerde alt sol da bisikletin koltuğu yırtılmış
3.gidon sağ yanında alta indim delik oluştu
yaranın son hali
WIN_20200629_14_36_14_Pro.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu demeyi unuttum vites aşağa kaymıştı düzelttim

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız kafanız sert şekilde yere çarpabilirdi. Hız yapıyorsanız mutlaka kask kullanın, ben zamanında arkadaşlarımı önüme atıp artistlik olsun diye hızla arabaların dibinden falan giderdim şimdi düşünüyorum da Allah yaşamam için şans vermiş.

Bisiklet Kazası

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız kafanız sert şekilde yere çarpabilirdi. Hız yapıyorsanız mutlaka kask kullanın, ben zamanında arkadaşlarımı önüme atıp artistlik olsun diye hızla arabaların dibinden falan giderdim şimdi düşünüyorum da Allah yaşamam için şans vermiş.
Kardeşim teşşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim en azından kafam gittmedi kafama bir şey olmadı ama olabilirdi

Son düzenleme:

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Troll kokuları geliyor ama hayırlısı bakalım, yedik bir şeyler yine :)