Lepidoptera
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Kendilerine inspiron diyen bir kac delli arasinda kaldim. Arkadaslar simdi butce sikintili o yuzden bu secimime yardim ederseniz cok sevinirim.1 kere aliyorsun kardes diyebilirsiniz evet alabilirmiyim alabilirim fakat beni 4=5 sene gotursun yeter oyle fazla oyun da oynamam ama oynanirsa da iyi olur bu ozelliklerde.
Touch olana kafam daha cok yatti `sonucta win 8` diyorlar bilmiyorum touch gereksiz mi ? Sunduklarimin arasinda 100-200 kagit fark var sizce bu fark ozelliklerine de yansimis mi?
Ayrica ddr3 dedigine gore ekran karti ram takviyesi yapabiliyormuyuz bu sundugum makinelerde?
Fiyat olarak burada gordugunuz fiyatlar malezya parasi yani 1600 malezya parasi 1000 TL yapiyor kafaniz karismasin.
Sizce ilk 4unu sallayayim sondakini mi alayim ?
Yoksa sen onu bunu birak dell alma mi diyorsunuz ?
Touch olana kafam daha cok yatti `sonucta win 8` diyorlar bilmiyorum touch gereksiz mi ? Sunduklarimin arasinda 100-200 kagit fark var sizce bu fark ozelliklerine de yansimis mi?
Ayrica ddr3 dedigine gore ekran karti ram takviyesi yapabiliyormuyuz bu sundugum makinelerde?
Fiyat olarak burada gordugunuz fiyatlar malezya parasi yani 1600 malezya parasi 1000 TL yapiyor kafaniz karismasin.
Sizce ilk 4unu sallayayim sondakini mi alayim ?
Yoksa sen onu bunu birak dell alma mi diyorsunuz ?