Birisi yardım ederse çok sevinirim

extrapmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu başlığı google ile alakalı olduğu için açtım buraya yazdım.Bir youtube kanalım var arkadaşlar daha önceden gmail adresimle kullanıyordum.Şimdi bugün bir baktım yüklediğim videolarla 35000 aboneye ulaşmış ama hiç bakmıyordum şimdi başka mail adresiyle girerken tesadüf gördüm.Ama o profilin mail adresi neydi hatırlayamıyorum.google+ ya giriyorum yine bulamıyorum o kanalın google+ profiline giriyorum yine göremiyorum.Bir youtube kanalının kayıtlı olduğu maili nasıl görüyoruz arkadaşlar o mail adresini bulmam lazım :( nolur yardım edin

extrapmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
girmedimki ya :( başka hiç bir şeykilde bir şansım yok mu? youtubedan para kazanırım ben ya ama yapamıyorum.toplam 7 milyon görüntüleme var

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
girmedimki ya :( başka hiç bir şeykilde bir şansım yok mu? youtubedan para kazanırım ben ya ama yapamıyorum.toplam 7 milyon görüntüleme var
Hocam irem dericinin felan müziğini yüklesek para kazanabilir miyiz veya bir diziyi çekip her hafta atsak.

extrapmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir başka kuruluşun hakkıyla para kazanmış olursun.Videon ya kaldırılır ya da kaldırılmasa bile ondan para kazanman onaylanmaz

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir başka kuruluşun hakkıyla para kazanmış olursun.Videon ya kaldırılır ya da kaldırılmasa bile ondan para kazanman onaylanmaz

Hocam diyelim dizi çıktı. Ben onu kendi emeğimle 2 saat bekleyip çekcem onu şimdi atsam para kazanamazmıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Durumu açıklayan mail at uzakda olsa bir ihtimal şansın olabilir.

extrapmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim youtubea her video yükleyen kişi ondan gelir elde etmiyor.Videon 301 izlenmeyi geçince youtube onu incelemeye alıyor eğer telif hakkı varsa bir başkasınınsa o videon silinmiyor kalıyor ama ondan para kazanamıyorsun.Ha şaş kaza youtube silmedi 301i geçince ondan para kazandın daha sonra yine incelendiğinde youtube o videodan kazandığın parayı ya hesabından kesiyor eğer parayı çekmişsende senden istiyor

CowboyDevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben bilgisayarı sıfırladım dosyaları bir kenara aldım ama chorme opera tarayıcılarındaki şifreleri kayıtlı linkleri almayı unuttum ve gitti.
Acaba geri getirmenin bir yolu var mı önceki chrome hesabımı nasıl geriye getirebilirim yardım lütfen....