Birinci Okunmamış Mesaja Git!

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
A5qcL.jpg

2 senedir foruma üyeyim ama bu tuşun daha 3-4 ay öncesine kadar varlığından haberdar değildim. işlevi bu kadar büyük olmasına karşın boyutunun noktadan biraz büyük olması kendisine yapılmış büyük bir hakarettir diye düşünüyorum:).

forumdaki en pratik özelliğe sahip olduğunu düşündüğüm bu tuşun mümkünse boyutunun büyütülmesini istiyorum. günde bu tuşu belki yüz kere tıklıyorumdur, yeni sekme açmak için mouse'un orta tuşunu kullanan biri olarak, tutturmak bazen zahmetli oluyor. Ayrıca eminim ne işe yaradığını bilmeyen sayısı da baya vardır.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben de uzun müddet forum kullandıktan sonra keşfetmiştim bu butonu. nedense tüm forumlarda bu buton küçücük. :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bende senden öğrenmiştim zamanında :D şimdi vbulletin kullanan bütün forumlarda bu tuşu arıyorum. :D

aslında [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] siyah temasında bir ayar çekebilir. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
oraya koyan adam kendi de ne işe yaradığını çözemediği için küçücük yapmış olabilir :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ben de açıkçası çok sık kullanıyorum onu, eğer daha büyük olursa hiç de fena olmazdı hani..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bugün forumda bir anormallik var arkadaşlar. forumu ilk açtığımda tüm forum ingilizce görünüyordu, şimdi de "Birinci okunmamış mesaja git" butonu çalışmıyor. tıkladığımda konudaki en son sayfaya gidiyor. sizde de bu sorun var mı?

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
şuan ilgimi çekti bu tuş hemen bakıyorum

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bende problem yok çalışıyor.

uqurdilek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bi ö devim var yapamıyorum yadım eder misiniz

--- Mesaj Güncellendi ---

şunu çevirir misiniz

--- Mesaj Güncellendi ---

ingilizceye

uqurdilek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir zamanlar bir şovalye varmış ismi jhon muş bu şovalya labirenti dağı ve ormanı geçip tapınağa ulaşcakmış ilk olarak labirente kaybolur zeki kurt ile savaşır onu yener gardiyan kurta ona yolu gösterir o da labirenten çıkar ve dağa gider dağda zombileri görür o zombileride yener ejderha görür ejder hada onu tapına götürür ama yolda ejderhadan düşer kendini ormanda görür dev yılanlarla savaşır tapına gider tapınakta mumyaların saldırısına urar ve onları da yener mısır kılıcını alır krallığına geri döner

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bir zamanlar bir şovalye varmış ismi jhon muş bu şovalya labirenti dağı ve ormanı geçip tapınağa ulaşcakmış ilk olarak labirente kaybolur zeki kurt ile savaşır onu yener gardiyan kurta ona yolu gösterir o da labirenten çıkar ve dağa gider dağda zombileri görür o zombileride yener ejderha görür ejder hada onu tapına götürür ama yolda ejderhadan düşer kendini ormanda görür dev yılanlarla savaşır tapına gider tapınakta mumyaların saldırısına urar ve onları da yener mısır kılıcını alır krallığına geri döner

İsteğini bu bölüme konu olarak açarsan yardım alabilirsin
http://forum.shiftdelete.net/ingilizce/

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

al, 1 saniyede çevirdim :)

Once upon a time there was a Knight by the name of Mus jhon mountain and forest, past the maze of şovalya lost temple maze of the first intelligent ulaşcakmış fights with the wolf wolf guard beats it shows him the way he sees the zombies he zombileride labirenten mountain goes out and beats the mountain dragon dragon sees it hada on the way the dragon falls in the woods leads to the temple sees himself attacked by giant snakes urar fights mummies in the temple goes to the temple beats them corn, and takes his sword back to the kingdom

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
al, 1 saniyede çevirdim :)

Once upon a time there was a Knight by the name of Mus jhon mountain and forest, past the maze of şovalya lost temple maze of the first intelligent ulaşcakmış fights with the wolf wolf guard beats it shows him the way he sees the zombies he zombileride labirenten mountain goes out and beats the mountain dragon dragon sees it hada on the way the dragon falls in the woods leads to the temple sees himself attacked by giant snakes urar fights mummies in the temple goes to the temple beats them corn, and takes his sword back to the kingdom

Nasıl yapılır?

Bir saniyede google translate kullanımı :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
O ne [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] sana ing. öğretmenimi diyelim :P :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yok, biri bana ingilizce öğretmeli diyelim:)