Biri yardım etsin kaspersky ?

gölgenim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaaa kaspersky internet securty 6.0 yüklü bende bugün bi sorunla karşılaştım lisans keyim kara listede olmamasına rağmen lisans keyim 2008 kadar ama güncelleme yapınca şöle bi durumla karşılaşıyorum http://img228.imageshack.us/img228/1253/kspskydk4.png vede windows beni hep uyarıyo virüsten korunma aktif değil diye lütfen yardım bekliyorum (L

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benim keyde karalisteye alınmış bende 30 günlük deneme keyi istedim verdiler onu kullanıyorum..

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynı konu niçin iki ayrı yerde :^)

AC/DC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hımm fakat aktif..
Windows çalışan ve güncel olan bir virüsten koruma programının bilgisayarınızda yüklü olduğundan emin olmak için denetim yapar. Ancak, Windows bazı virüsten koruma programlarını algılamaz ve bazı virüsten koruma programları da durumlarını Windows'a bildirmez. Bu durum illegal yollar ile lisanslanan AV programlarında oluyor.

gölgenim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyide hani çözüm anlamadım gitti

AC/DC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
gölgenim dedi ki:
iyide hani çözüm anlamadım gitti

Blogger sana en yasal yolunu vermiş zaten.
Ama illede yüklü olanı kullanacaksan;
Güvenlik Merkezini açmak için Başlatı/Denetim Masası'nı tıkla sonra Güvenlik Merkezini tıkla
Güvenlik Merkezi'ndeki Virüs Korumanın altında Öneriler'i tıklatın. Öneriler iletişim kutusunda "Kendim denetleyeceğim virüsten koruma programım var onay kutusunu" seç ve Tamam'ı tıkla.

gölgenim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar daha önce bi sorunum olmamıştı lisans keyin zamanı geçtiğinde bi kere olmuştu bende bulmuştum ki şimdi bile 2008in haziranına kadar keyim aktif ama şimdi güncellerken gerekli değil diyo ama bilgisayarım tehtid altında imzalar eski diyooo

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
İmza eski mesajı verdiğine göre güncellemeleri yapamıyorsun demektir, bunun tek nedeni kullandığın keyin kara listede olması.

~OzZy~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla dün öle bi hata bendede verdi,ölece kapamıştım :) update etmeden,bugün öle bişey yok :) risk altında olarakta gözükmüyo,bana sorarsan reset at derim reset :D

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bendede aynı sorun var yaklaşık 15 gündür devam ediyor güncelleme yapamıyorum. Bende kaspersky7.0.0.125 var yardımcı olabilecek yok mu

speedfreak

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Keyin kara listeye alınmışsa sadece başka virüs programı kur diyerek yardımcı olabilirim.