Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim birden çok e-mail adresim var. Bunları bir sayfa halinde görebileceğim herhangi bir program var mı? Örneğin; Yahoo, gmail, yandex vs. gibi e-mail adreslerini bir sayfa olarak okumak için. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben çok kullanırım 3-4 tane e mail adresim var çok sık kullandıgım çok pratik olanları söyleyim ama iyi dinle
1 ) Win8 kullanıcısıysan MİCROSOFT hesabıyla oturum aç / daha Sonra güvenilen bilgisayar için bi tarih verıyor sana 1 kac hafta istediğin kadar e mail adresi kaydedebiliyosun en az 3-4 kesin sadece Posta ( win8) metro dan 1 sayfada bütün maillerimi görebiliyorum , aynı anda hıphızlı geçiş yapıyorum tek tıklamayla,
2) G mail Hesabıyla giriş yap Google adresine, girdikten sonra en altta HESAP EKLEYİN diye birşey diyecek , Oraya ekle ekleyebilecğin kadar aynı yöntem
Basit veya zor bi yöntem olması önemli değil bu söylediklerim senın istediğinle aynı şeyler