Birden çok e-mail okuma programı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SmH51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Benim birden çok e-mail adresim var. Bunları bir sayfa halinde görebileceğim herhangi bir program var mı? Örneğin; Yahoo, gmail, yandex vs. gibi e-mail adreslerini bir sayfa olarak okumak için. Önerilerinizi bekliyorum.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
gmail ve yandex hesaplarına diğer postaları ekleyebilirsin.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ben çok kullanırım 3-4 tane e mail adresim var çok sık kullandıgım çok pratik olanları söyleyim ama iyi dinle

1 ) Win8 kullanıcısıysan MİCROSOFT hesabıyla oturum aç / daha Sonra güvenilen bilgisayar için bi tarih verıyor sana 1 kac hafta istediğin kadar e mail adresi kaydedebiliyosun en az 3-4 kesin sadece Posta ( win8) metro dan 1 sayfada bütün maillerimi görebiliyorum , aynı anda hıphızlı geçiş yapıyorum tek tıklamayla,

2) G mail Hesabıyla giriş yap Google adresine, girdikten sonra en altta HESAP EKLEYİN diye birşey diyecek , Oraya ekle ekleyebilecğin kadar aynı yöntem

Basit veya zor bi yöntem olması önemli değil bu söylediklerim senın istediğinle aynı şeyler

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Windows Live Mail en kullanışlısı alternatif olarak Thunderbird.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Önerilerinizin hepsini denedim. En iyi yöntem Windows Live Mail programı geldi bana. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

zebani56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Thunderbird en kullanışlısı alternatif olarak Windows Live Mail.
Thunderbird in eklentileri yeter :)