Birçok Resmi PlayStation Hesabı Profil Fotoğrafını Değiştirdi

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Screenshot_10.jpg

PlayStation'a ait olan bir kaç resmi Twitter hesabı, LGBT örgütünün ortaya çıkarttığı "Onur Haftası" için profil fotoğrafını rengarenk yaptı ancak Türkiye, Rusya, Fransa ve Polonya ve bir kaç resmi hesapta profil fotoğrafı değişmedi.

Screenshot_7.jpg
Screenshot_8.jpg
Screenshot_9.jpg
Screenshot_9.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_9.jpg
    Screenshot_9.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 140
  • Screenshot_9.jpg
    Screenshot_9.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 155

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,398
LGBT bir örgüt değil bir kültürdür. Bazı ülkeler ve kesimler istemese de.. Seçimleri tartışılmaması gerekiyor.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
LGBT bir örgüt değil bir kültürdür. Bazı ülkeler ve kesimler istemese de.. Seçimleri tartışılmaması gerekiyor.
Örgüt kelimesi kötü bir şey değil ki;
Ortak bir amacı ya da eylemi gerçekleştirmek ereğiyle bir araya gelmiş kurumların ya da kişilerin oluşturduğu birlik.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Playstation da topitoş çıktı. Nintendocuyuz sonuna kadar...

İb..liğin adı ne zamandan beri onur oldu?
Gökkuşağı deyince insanın aklına bahar, muhteşem doğa manzaraları falan gelir insanın içi huzurla dolardı, lgbtliler sağ olsun i..lik geliyor artık. İçine ettiler güzelim gökkuşağının.

LGBT bir örgüt ya da hastalık değil sapkınlıktır, rezilliktir. İslam dininde lgbt lanetlenmiştir. Müslümanım diye hiçkimse bu sapkınlığı (yapanı da dahil) hoş görmez, göremez. Görüyorsa müslümanlığını sorgulasın. Ben çok mu iyi müslümanım? Hayır değilim. Ama ben bin doğrunun içine çaktırmadan 3'er 5'er zehir akıtan (isterseniz isim de veririm) çakma hocaların peşinden gitmeyecek veya lgbtnin dinimce yasaklandığını, hoş görülmediğini bilecek kadar islamı biliyorum. Hz. Ömer'in dininizi öğrenin yoksa yaşadığınızı din zannedersiniz, sözüyle hareket ediyorum. Şu da var; müslüman değilsenizdir saygı duyarım, inancınızdan dolayı en ufak kötü sözüm olmaz ve bunun aynısını da sizden beklerim. Sonuçta sizin dininiz size bizimki bize.

Zeki Müren gibi olacaklarsa istedikleri haltı yiyebilirler. Kimse de tek laf etmez. Ama Kerimcan Durmaz gibi olacaklar veya Mabel Matiz gibi "sırtına erkek göbeği değmeden uyuyamam" diyeceklerse bizden hoşgörü, anlayış falan beklemesinler. Hoşgörü, anlayış istiyorlarsa aynısını kendileri de yapacak. Sen benim dinime saldırıpta benden hoşgörü, anlayış falan bekleyemezsin.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Her ülkeye yapıp tartışma yaratacağına homofobik/homoların hoş görülmediği ülkelere koymaması güzel olmuş.

Örgüt kelimesi kötü bir şey değil ki;
Ortak bir amacı ya da eylemi gerçekleştirmek ereğiyle bir araya gelmiş kurumların ya da kişilerin oluşturduğu birlik.
Doğru ama bazı olaylardan dolayı kötü olarak biliniyor. Anlamı kötü olmasa bile. (Mesela Svastika sembolü gibi...)

aesthetey

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Playstation da topitoş çıktı. Nintendocuyuz sonuna kadar...

İb..liğin adı ne zamandan beri onur oldu?
Gökkuşağı deyince insanın aklına bahar, muhteşem doğa manzaraları falan gelir insanın içi huzurla dolardı, lgbtliler sağ olsun i..lik geliyor artık. İçine ettiler güzelim gökkuşağının.

LGBT bir örgüt ya da hastalık değil sapkınlıktır, rezilliktir. İslam dininde lgbt lanetlenmiştir. Müslümanım diye hiçkimse bu sapkınlığı (yapanı da dahil) hoş görmez, göremez. Görüyorsa müslümanlığını sorgulasın. Ben çok mu iyi müslümanım? Hayır değilim. Ama ben bin doğrunun içine çaktırmadan 3'er 5'er zehir akıtan (isterseniz isim de veririm) çakma hocaların peşinden gitmeyecek veya lgbtnin dinimce yasaklandığını, hoş görülmediğini bilecek kadar islamı biliyorum. Hz. Ömer'in dininizi öğrenin yoksa yaşadığınızı din zannedersiniz, sözüyle hareket ediyorum. Şu da var; müslüman değilsenizdir saygı duyarım, inancınızdan dolayı en ufak kötü sözüm olmaz ve bunun aynısını da sizden beklerim. Sonuçta sizin dininiz size bizimki bize.

Zeki Müren gibi olacaklarsa istedikleri haltı yiyebilirler. Kimse de tek laf etmez. Ama Kerimcan Durmaz gibi olacaklar veya Mabel Matiz gibi "sırtına erkek göbeği değmeden uyuyamam" diyeceklerse bizden hoşgörü, anlayış falan beklemesinler. Hoşgörü, anlayış istiyorlarsa aynısını kendileri de yapacak. Sen benim dinime saldırıpta benden hoşgörü, anlayış falan bekleyemezsin.
Nintendo da lgbt destekçisi yalnız :) Zaten kimse sizin dininize inancınıza hakaret etmemiş ya da saldırmamış ki.. Kimseyi desteklemek, kendi görüşünüzden vazgeçmek zorunda değilsiniz fakat insanların hislerine ve yaşamlarına, yönelimlerine de saygı duymalısınız. Tıpkı kendi inancınız için beklediğiniz gibi. Kimse sizinle aynı şeylere inanmak, aynı yaşam tarzına ve yönelime sahip olmak zorunda değil. O yüzden bu şekilde nefret kusmaya hiç gerek yok. Herkesin yaşamı kendisine sonuçta :)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Nintendo da lgbt destekçisi yalnız :) Zaten kimse sizin dininize inancınıza hakaret etmemiş ya da saldırmamış ki.. Kimseyi desteklemek, kendi görüşünüzden vazgeçmek zorunda değilsiniz fakat insanların hislerine ve yaşamlarına, yönelimlerine de saygı duymalısınız. Tıpkı kendi inancınız için beklediğiniz gibi. Kimse sizinle aynı şeylere inanmak, aynı yaşam tarzına ve yönelime sahip olmak zorunda değil. O yüzden bu şekilde nefret kusmaya hiç gerek yok. Herkesin yaşamı kendisine sonuçta :)
Kimse kusura bakmasın hristiyana yahudiye, almana, fransiza, japona saygı duyarım, inancına ibadetine de aynı şekil saygı duyarım, tek kötü söz etmem, ettirmem ama lgbtliye veya lgbtli olmasa bile hoş görelim o da bir tercihtir diyerek savunan hiçkimseye zerre saygı duymuyorum duymam da. Kendi evinde ne halt yiyorsa yesin banane. Ama topluma yaymaya kalkarsa iş değişir. Ayrıca nefret söylemi falan da yok dediğim şeylerde. Azcik sert yazınca hemen nefreti edebiyatı yapmayın.

aesthetey

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Kimse kusura bakmasın hristiyana yahudiye, almana, fransiza, japona saygı duyarım, inancına ibadetine de aynı şekil saygı duyarım, tek kötü söz etmem, ettirmem ama lgbtliye veya lgbtli olmasa bile hoş görelim o da bir tercihtir diyerek savunan hiçkimseye zerre saygı duymuyorum duymam da. Kendi evinde ne halt yiyorsa yesin banane. Ama topluma yaymaya kalkarsa iş değişir. Ayrıca nefret söylemi falan da yok dediğim şeylerde. Azcik sert yazınca hemen nefreti edebiyatı yapmayın.
Yazdıklarınız bal gibi de nefret söylemi, "azıcık sert söylem" denilemez. Saygı duymuyorsunuz diye kimse hayatını, görüşlerini buna göre şekillendirmeyecek zaten, yükselmeye ne gerek var.. Ya çok zor bir şey değil kardeşim, salın insanları

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Bu konuda Diyanet ve Başkanımızı destekliyorum... lgbt denen "her ne olursa olsun", dense de,.. zaten İslam dini ve alimlerince ayrıntılı olarak değerlendirlimişlerdir. Bize de aklımızla gönlümüzle kendimize ve dinimize sahip çıkmak düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam lütfen bu "kültür" dediğiniz şeyin tarihi nedir ve tartışmaktan niye korkalım ki...? İlmi açıdan tartışmaktan zerre zarar gelmez hatta fayda olur, düşüncesindeyim.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
LGBT oluşumu benim midemi bulandıran bir oluşum, onlar rahatlıkla her yerde konuşup etkileşime girebiliyorsa biz de girebiliriz ben bunda bir sakınca görmüyorum. Onlar LGBT için yürüyüş yaparlar ama biz LGBT'ye karşı yürüyüş yapacak olsak sosyal medyada adımız çıkar, polis engeliyle karşılaşırız. Bilmiyorum artık insanlar bazı ciddi şeylerin farkında değiller.