Haber Bir yılda ne söylediyse tersi oldu, Powered bu Erdoğan

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Screenshot_20220825-082041_Edge.jpg

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Bunların zihniyeti yandaşları ile lüks içinde yaşamak.Ülke batmış zerre umurlarında değil.
Şahsıma ait uçak filom ve para sayma makineleri ile "bak makinesi demiyorum" sayamayacağım kadar param olsa benimde umrumda olmazdı ve senin de umurunda olmazdı, bu ülkede Türklük kalmadı bu topraklardaki aklını İslamcılıkla bozmuş halka milliyetçi duygular beslemeye gerekte yok artık, askere gitmek isteyende kalmadı z kuşağında fark ediyormusun bilmiyorum hepsi çürük aldırıp veya paralı VS yapıyor.

Yeteri kadar para olursa bu saatten sonra ülke benimde umrumda olmaz açıkçası hatta başka ülkeden vatandaşlık alsam çeker giderim bir daha gelmem bile, çünkü gelmeme teşvik edecek en ufak unsur yok, ırk yoktur İslam vardır diyen islamcı güruha mı geleyim, dövizi 18₺ yi aşmış ülke için mi geleyim işime gelir ama çok acı bir durum.

Solcuyum benim diyen sağcıdan daha sağcıyım, bizde ki sağ tanımı islamdan ibaret ırk yok diyorlar ama sağcı ?

Neyse artık şu yaşananlardan ciddi ciddi midem bulandı bu ülkeye Ümit hoca gelip, ülkedeki tüm zihniyeti yok edip halka İslam kalptedir NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE dedirtene kadar ve işçinin hakkını savunana dek bu ülkeye gelmem açıkçası, halktan artık İslam lafını duymak istemiyorum herkes İslamı içinde tutsun TÜRK desin herkes, yerli demesin Türkiyeli demesin, TÜRK ulan TÜRK ??????????

Bunları solcu olarak yazıyorum sağcı değilim