Bir webmaster projesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sarp159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar...
Bu gün itibari ile **** yayın hayatına girmiştir.Sitemiz açıklamasından da anlaşılacağı üzere bir webmaster sitesidir.

Sitenin detaylarından bahsetmek gerekirse;

Site bir r10,forum.iyinet,webmastersitesi benzeri bir forum sitesidir.Webmasterlar için her türlü yararlı bilgilere sitemizden ulaşabileceksiniz.Şu anda herkes üye olabilir ama ilerleyen günlerde davetiye sistemine geçerek üye alacağız.
Sitemize üye olanlar site,script,lisans ve account satışı gerçekleştirebilir.
Fakat diğer sitelerin aksine satış yapabilmek için mutlaka satış yapacak kişinin iletişim bilgileri tarafımıza verilmelidir.Sonra alınan bilgiler bir portfolio oluşturularak bu alana eklenir ve üyenin imzasına bu portfolio nun linki eklenir.Bu sayede alıcı satıcı hakkında bilgi sahibi olur ve güven ortamı oluşturulur.Çünkü webmaster forumlarında ki en büyük problem güven sorunudur.Bu şekilde güven sorunu ortadan kaldırılır.

İlerleyen zamanlarda şirket yapısına girdiğimizde (şu anda başka bir proje için firmalaşmaya çalışıyoruz) satış ve alış işlemleri bizim üzerimizden belirli bir komisyon karşılığında gerçekleşecektir.

Vip üyelerimize özel hizmetler sunmaktayız.Vip üyelere;

Ücretsiz backlink,
Ücretsiz dizin ekleme,
Ücretsiz site kurulumu,tema tasarım,danışmanlık hizmeti,
Ücretsiz site taşıma-hata çözümü,
Ücretsiz google adsense-adwords danışmanlığı,
Ücretsiz kazanç ipuçları
Ücretsiz soru cevap kütüphanesi
Ücretsiz ürün veya hizmet satın alma danışmanlığı hizmeti sunulmaktadır.

Vip üyelik tahmin edebileceğiniz üzere ücretli olacaktır.Ama çok abartılı bir ücret olmayacaktır.

Sizde üye olarak bu yararlı platforma katılabilirsiniz.İleri ki günlerde çeşitli hediyelerle kullanıcılarımızı şaşırtacağız.
Webmaster Forumu

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Webmaster Sitesinden Daha çok Genel bir forum gibi gözüküyor.. Ne diyelim başarılar..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
siteye girilmiyormu yoksa benmi giremiyorum...

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Genel bir forum sitesi değil açıkcası ama genede kimseyi sıkmamak adına biraz da genel kategoriler ekledim.Site açılıyor ben açabiliyorum.Gerçi sabah erişemedim ama sanırım DNS den kaynaklanan bir problem.Open dns kullanırsanız sorunsuz giriyor.Host şirketine konu hakkında bilgi verdim.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Sitemizde başka forumların tanıtımını yapmak, başka forumda çalışacak, moderatör-yönetici aramak falan filan fıstık hepsi yasaktır. :) Anlayışınız için teşekkürler... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...