Soru Bir uygulamanın ayarlarını sıfırlamak için, ön belleği temizle mi, verileri sil mi?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Screenshot_20230211_175122_Settings.jpg

Arkadaşlar ayarları sıfırlamak için hangisini yapmalıyım, bunu örnek olarak gösteriyorum, SMS ler silinmeden ayarları sıfırlamak istiyorum, ne yapmalıyım hangisini yapmalıyım?

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Ekli dosyayı görüntüle 178794

Arkadaşlar ayarları sıfırlamak için hangisini yapmalıyım, bunu örnek olarak gösteriyorum, SMS ler silinmeden ayarları sıfırlamak istiyorum, ne yapmalıyım hangisini yapmalıyım?
Hocam ayarlar için bildiğim kadarıyla veriyi silmeniz gerek. SMS kullanmadığım için silinir mi bilmiyorum. Diğer arkadaşların cevap vermesini bekleyin.

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
iki seçenekte ayarları sıfırlamaz. ön belleği silersen sadece ön bellek silinir yani uygulamada bir değişim olmaz. veriyi silersen uygulamayı sıfırdan yüklemiş olursun. ben şahsen telefonumun kendi sms uygulamasını kullanıyorum. google mesajları teli ilk kurduğum zaman devre dışı bırakmıştım. önemli sms i olmayan bir arkadaş dener ve buradan yeşillendirirse biz de bilgilenmiş oluruz

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
iki seçenekte ayarları sıfırlamaz. ön belleği silersen sadece ön bellek silinir yani uygulamada bir değişim olmaz. veriyi silersen uygulamayı sıfırdan yüklemiş olursun. ben şahsen telefonumun kendi sms uygulamasını kullanıyorum. google mesajları teli ilk kurduğum zaman devre dışı bırakmıştım. önemli sms i olmayan bir arkadaş dener ve buradan yeşillendirirse biz de bilgilenmiş oluruz
Kardeşim telefon yine garipleşti her yönden en çok smsten oldu zaten xbox telefon bağlantısı kuramamıştım pazar günü xbox ve telefona format attım bağlantıyı kurdum tertemiz oldu şuan nereye gidersem gideyim bağlantı kuruyorum, xbox ı 2021 aralıkta aldım 2 ay bağlantı problemi olmadı sonra bir daha bağlantı kuramadım bu kadar süreden sonra ilk defa telefonda xbox ta tertemiz oldu ?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Verileri sil demeniz gerekiyor ayarların vs. sıfırlanması için.