Bir türlü kavuşamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ffatihy001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Zamanında bir kızı sevdim ve çıkma teklifi ettim kabul etmedi ve benden nefret ettiğini söyledi. Hergün gördüğüm halde yüzüme bile bakmadı ve 5 sene boyunca konuşmadık. Bu aralar benimle konuşmaya başladı hatta bayağı samimiyiz ancak arkadaş olarak daha ötesi yok. Ve ben hala onu çok ama çok seviyorum arkadaş olarak konuşmak zoruma gidiyor. yine çıkıp seni seviyorum demeyi düşündüm ama yine aynı şeyler olursa bu sefer ömür boyu konuşamayız diye korkuyorum. Sizce sevdiğimi söylemelimiyim yoksa en azından arkadaş olarak kalmalımıyım?
(Söylersem daha etkili olması için neler söyleyebilirim)

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Anladık kavuşamadınız. Biz de aşk doktoru değiliz. ;)

1- Forumda yeni bir konu başlığı açılmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığı kontrol edilmelidir. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Sunucumuz arama için oldukça hızlıdır ve bu işlem sadece birkaç saniyenizi alır. Forumda aynı ya da benzer içeriğe sahip konu varsa yenisi açılamaz.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,614
  • Forumda aynı konulardan tekrar tekrar açmak kurallar gereği yasaktır. Konuya ilgi yoksa bizim yapabileceğimiz bir durum yok. Tek konu üzerinden devam edelim. Forum kurallarını da okumanızı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...