Bir telefonun root lu oldugunu nerden anlarız?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
menü de SuperSU yada Superuser uygulaması olması lazım rootlu ise

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sagol kardes ne zaman bir sıkıntım olsa sen yardım ediyorsun tesekkurler.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
elimizden geldiği kadar hocam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefon rootlu olup superSU silinmiş de olabilir. Emin olmak için marketten superSU'yu yükleyin bu uygulama root izni isterse ve onayla gibi bir ekran gelirse telefon rootludur. Yükleyip uygulamayı açmanıza rağmen telefon size hiçbir şey sormuyorsa(ve root gerektiren uygulamalar çalışmıyorsa) rootlu değildir.

ruchandemirel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süpersu yu açtığımda su kodlaması yok diyor rootlumudur

Vin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Playstore'da Root Checker uygulamalari var, onlardan kolaylikla ogrenebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung Galaksy s3 root lumudur? Root checker kurdum yüklenemedi bir sorun var dedi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim resimlerim silindi s4 samsung ne yapabilirim lütfen yardim et

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lüüüütfenn yardım edin !!!
Telefonum rootlu s3. Unroot yapmaya çalıştım telefon açılmıyor samsung yazısı geliyor tekrar gidip tekrar geliyorr!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefon s3 supersu var çoğu uygulamda soru soruyor izin ver reddet bu soruyu soruyor telefon rootlumu değilmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy note 3 de sadece supersu uygulaması varsamı rootludur.o uygulamayı yüklemek yeterlimi lütfen cvb

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum samsung-s6310-galaxy-young unroot nasıl yaparım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
supersu da su kodunun güncellenmesi gerekiyor diyor .telefon rootlumudur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En temizi telefonun rootunu kaldırmak istiyorsanız bn öyle yaptım supersu ya gelin ayarlar kısmında aşağı inin temizlik bölümündü root kaldırma var en temizi öyle yaptım gayet iyi oldu tavsiye ederim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Cpu z de yer alan burası ile de kontrol edebilirsiniz ne kadar kullanışlı onu bilemem tabi :)
9644f37ecc125c9ba1f7d91a86ffd266.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
önceden rootlu bir cihaza daha sonra odin le orjinal rom yüklenirse daha önceden root edildiği anlaşılır mı ?:hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam kardeş super su programı var ise telefon rootlu sayılmaz fakat sende guncelleme soruyor yani rootlu degil yada telefonun %50 rootlu rootlu olduguna yinede bakmak icin CPU-Z Programından yararlanabilirsin bunun kullanımı CPU-Z yi indireceksin sonrada SYSTEAM Bolumune gececksin en altta Root Acces Yazıyo Telefonun Rootlu ise yes Degil ise no yazar buradan yararlanabilirsin. İyi kullanımlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam root checker uygulamarını denedim bazıları rootlu diyo bazılarıda rootsuz diyo napcaz sımdi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum s3 mini indirdiğim gif leri baska dosyaya alınca gözükmüyor neden olabilir? :turned:

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Titanium backup kurun root izni isteyecektir. Alabilirse rootlu alamazsa root yoktur cihazda