Bir tablet PC olarak kullanılabilir mi?

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ocak gibi ipad4 almayı düşünüyorum.Ama çoğukişi pc yi öneriyor.Benim masaüstü bilgisayarım var.5 sene önce alındı hala iş görüyor ama çıkarttığı şey o kadar gürültülü ki.Bi film izlerken son ses sesi duyuluyor.Bende 3.5 inç lik telefonumdan izlemeyi tercih ediyorum.Ve ayrıca ios un oyunları beni kendine çekiyor.Şimdi ipad 4 ü aldım 1.100 lira diyelim,O altındaki klavye kılıfı 200 lira ya aldık içine de oyun falan filan 50 lira gitti.Hepsi 1350 lira tutuyor sizce bu parayı veriyim mi .Yoksa bi tane diz üstü bilgisayar alıyım mı?Ayrıca ios 7 yi kasar mı?.Ablamda iphone 5 var o ios 7 yi bazen kasıyo ama göze batmıyo.Bu tablet uzun süre gider mi mesala 3 yıl ya da 4 yıl.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
öncelikle sunu söyliyim pc nin rahatlığı olmaz bide alıcaksan ipad 5 i bekle ve sakın 16 gb alma

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ipadle pc de yaptıklarının ne kadarını yapabilirsn ki?android te mesela win 7 launcher var masaüstü gibi oluyor ekranın aynı pc gibi

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle sunu söyliyim pc nin rahatlığı olmaz bide alıcaksan ipad 5 i bekle ve sakın 16 gb alma

Neden 16 gb almayalım.Mesela 5 gb oyunlara gitti 1 gb de müziğe gitti desek önemli fotoğraflardan koyarsam oda 2 gb etti 8gb.16 gb nin 12 sini kullanabiliyoruz galiba. 4 gb de bana diğer uygulamalar için fazlasıyla yeter diye düşünüyorum. Bide ıpad de bir Microsoft office programı yapıp pc ye atabilir miyim???

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
16 gb Yetermi yetmez mi siz karar verirsiniz yinede ama 16 gb yeter diyen arkadaşlarım hepsi pişman
Microsoft office programını pc ye sanırım aktaramıyosun keynote diye bi program var onla yapabilirsiniz

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
16 gb Yetermi yetmez mi siz karar verirsiniz yinede ama 16 gb yeter diyen arkadaşlarım hepsi pişman
Microsoft office programını pc ye sanırım aktaramıyosun keynote diye bi program var onla yapabilirsiniz

Hadi ya orası kotuymus peki bir MacBook a aktarabiliyor muyuz? Onu