Bir sorum olacak

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Doğru yere mi actim bilmiyorum ama insallah dogru yerdir. Ablam 6 yil once ip5 aldi. Ilk once kilit tusu bozuldu sonra bataryasi bozuldu. Ithalatci garantiliydi bu arada. Servise verdi yaptılar ablam kullanmaya devam etti. Yaptirdiktan sonra cerceve kendi kendine yamuldu ve ekranı cerceveden cikti. En son dusurdu ekran tamamen ayrildi. Bu cercevenin kendi kendine yamulmasinin sebebi ithalatci servisin bataryayi yanlis ya da hatali takmasi sonucu şişmesi yuzunden olabilir mi? Çunkü ekranin tam ortasinda boğum oluşmuştu. Ablam kullanmaya devam edicem diyo kendisi biraz manyakta bende korkuyorum patlar matlat diye

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
5S lerin genelinde bu durum var maalesef.
Servisle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece şeffaf ve çok yumuşak kılıfta olmasına rağmen bendeki 5S'in bile köşelerinde bile hafif yamulmalar var.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Lan yapmasin ole manyakliklar sen s8 kullanmiyonmu en kotusundende olsa alin biseyler

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Lan yapmasin ole manyakliklar sen s8 kullanmiyonmu en kotusundende olsa alin biseyler

Almadı 5. Kez yaptiracak daha sonra iphone 6s alicam falan diyo kafayi yicem. Yillarca kilifiyla cantasinda tasidi bu telefon nasil yamuldu anlamiyorum... o kadar kronik sorunla karsilasti hala memnunum diyor iphone da gercekten bisey var insanlari kendine bagliyor

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Almadı 5. Kez yaptiracak daha sonra iphone 6s alicam falan diyo kafayi yicem. Yillarca kilifiyla cantasinda tasidi bu telefon nasil yamuldu anlamiyorum... o kadar kronik sorunla karsilasti hala memnunum diyor iphone da gercekten bisey var insanlari kendine bagliyor

Zevk meselesi :D

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545