Bir site vardı bilen var mı?

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Bir site vardı laptoplar için en çok neresi ısınıyor orayı gösteriyordu orası hangi site bilen var mı?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Siteyi bilmiyorum ama kullandığım laptobu örnek verecek olursam laptobun sağ kısmı sol kısmına göre daha çok ısınıyor.
Bunun sebebi ise hard disk ve işlemci gibi donanım elemanlarının kullandığım laptopta sağ tarafta olmasıdır.
Sol tarafında ise CD/DVD okuyucusu bulunduğu için laptobumun sol tarafının pek ısındığını söyleyemem.

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Siteyi bilmiyorum ama kullandığım laptobu örnek verecek olursam laptobun sağ kısmı sol kısmına göre daha çok ısınıyor.
Bunun sebebi ise hard disk ve işlemci gibi donanım elemanlarının kullandığım laptopta sağ tarafta olmasıdır.
Sol tarafında ise CD/DVD okuyucusu bulunduğu için laptobumun sol tarafının pek ısındığını söyleyemem.
Bende de tam tersi hocam işlemci ekran kartı solda HDD sağda :) Zaten soğutucu yapacaktım onun için istemiştim, şu an yaptım şahane soğutuyor boşta -11 derece :D

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Bende de tam tersi hocam işlemci ekran kartı solda HDD sağda :) Zaten soğutucu yapacaktım onun için istemiştim, şu an yaptım şahane soğutuyor boşta -11 derece :D
-11 derece mi? :)
Ben hiç laptobumun eksili sıcaklıklara düştüğünü gözlemlemedim. :)
Peki hocam siz sıvı soğutma gibi bir şey mi yaptınız?

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
-11 derece mi? :)
Ben hiç laptobumun eksili sıcaklıklara düştüğünü gözlemlemedim. :)
Peki hocam siz sıvı soğutma gibi bir şey mi yaptınız?
:D:D:D:D
Yok hocam bulunan sıcaklığı 11 derece düşürdüğüm için -11 yazmıştım. Yoksa mümkün değil laptoplarda - değerler PC donar kalır vallahi :)