Bir sabah uyandm...

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Üniversitede iken bi sabah 5 te uyandım tuvalete gittim ve tekrar yatmak istemedim.

Açtım bilgisayarımı işte dolaşıyorum internette boş bi şekilde. Sonra aklıma en eski mail adresimin üyeliği geldi. Orta son sınıfta açmıştım. Onu açmayı denedim açılmadı. ve bende gizli sorunu sorma seçeneğini işaretleyip girişi önerdim.

"- En sevdiğiniz hayvan?" diye soru geldi...

Bende rastgele "köpek" yazdımm açıldı...

Fakat ;D olay bu ya... aradan yıllar geçmiş mail adresimi yazarken uyku sersemiyim "tek harf" eksik yazmışım. Ve kazara başkasının adresi açıldı ;D

Açılan adreste birsürü insanın yanında bütün mağazalar, forum siteleri, alışveriş siteleri hepsinin "yönlendirmesini" bu adrese yapmış arkadaş ;D
(Tümünün şifrelerini değiştirmem 5 dakika aldı-almadı (&) )

Kız arkadaşının attığı maillerden öğrendiğim adamın adını avatarına yazıp aşağıdaki gibi sergiledim.
"... Kişisi Karizmayı
fena hâlde çizdirdiğinden
resmi konulamamaktadır"
;D sonra benimle irtibata geçip tehtid etti sonrada "-Ne istiyorsun adresi geri vermek için" şeklinde soru yöneltti. Taraflar uzlaşıcı olduğu sürece barış sağlanır tabe ;D
Tarihi cevabım
"- 2 trilyon Türk lirasını kırmızı bi çantnaın içine koyup denize at,
ve bana gelmesi için dua et.

Not: Bu arada ben renk körüyüm..."

;D ... messenger adreslerinizin doğrulama sorularına dikkat edin.

p**liğin âlemi yok
ama salaklığında yok ;)

cabbarcan

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
cabbaaaarr :D :D

simdi anlar herhalde miller aramızdaki bagın ne oldugunu :D

böle bi adam benim sefgilim olamaaaz :D

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
;D biri beni gerçekten durdurmalı

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Adresi sahibine geri verdinmi ?

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
dur cabbarcan dur bence :S hiç şirince değil. bebeklerle kandırdın bizi ama bu yaptıkların onlar kadar şirin değilll gittikçede gözüme batmaya başladı |)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Cabbarcan, hep biri beni durdursun diyorsun, sanki bana seni çok cabbarca durduracaklar gibi geliyor. :|

(Not: Cabbar kelimesi sözlükteki anlamıyla kullanılmıştır.)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Elmacik dedi ki:
Cabbarcan, hep biri beni durdursun diyorsun, sanki bana seni çok cabbarca durduracaklar gibi geliyor. :|

(Not: Cabbar kelimesi sözlükteki anlamıyla kullanılmıştır.)
:D :D :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
uyanmasaydın daha iidi demek geldi içimdenn :D

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
online destek dedi ki:

Bazı insanlar vardır. Tül perde önlerine serildiğinde üzerindeki deseni tartışır. Neden camın önünü kapatıp ışığı boşu boşuna süzdüğünü sorar."Bırakta etraf görünsün aç perdeyi" diye girişir :)

Ama daha mantıklı insanlar "peki arkadaki manzara güzel mi? " diye sorar ;) ve sen bu şanslı azınlıktasın :)

Soruna cevabım: Evet geri verdim. :) benimde çocuklara zaafım var ve avatarına yeğeninin resmini koyanlardan biri bneimle konuştu bana yaptığımın sebebini sorduğunda "Hiiç sadece eğleniyorum, bunu alınca elime ne geçebilirki" dedim :) Ve bu adrese gerçekten ihtiyacı olduğunu gerçekten kullandığını bana anlattı :) Yani Gasp sürem 1 gün bile sürmedi :)

Bi şeyi okuduktan sonra ;D sadece bir Fil yavrusu gibi eğticisinin sopasının ucundaki havucumu takip edersiniz yoksa size ne göstermeye çalıştığını mı düşünürsünüz?

Sevgiler ;D

Not: cabbar=güç,kuvvet sahibi kimse demektir... ;) kelimeler seslerin bir araya dizilişinden ibarettir ama kudreti daima taşıdığı anlamdadır... haddimi bildirecekler önce buna dikkat etsinler ;) ;D

cabbarcan

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
cabbarcan dedi ki:
online destek dedi ki:

Bazı insanlar vardır. Tül perde önlerine serildiğinde üzerindeki deseni tartışır. Neden camın önünü kapatıp ışığı boşu boşuna süzdüğünü sorar."Bırakta etraf görünsün aç perdeyi" diye girişir :)

Ama daha mantıklı insanlar "peki arkadaki manzara güzel mi? " diye sorar ;) ve sen bu şanslı azınlıktasın :)

Soruna cevabım: Evet geri verdim. :) benimde çocuklara zaafım var ve avatarına yeğeninin resmini koyanlardan biri bneimle konuştu bana yaptığımın sebebini sorduğunda "Hiiç sadece eğleniyorum, bunu alınca elime ne geçebilirki" dedim :) Ve bu adrese gerçekten ihtiyacı olduğunu gerçekten kullandığını bana anlattı :) Yani Gasp sürem 1 gün bile sürmedi :)

Bi şeyi okuduktan sonra ;D sadece bir Fil yavrusu gibi eğticisinin sopasının ucundaki havucumu takip edersiniz yoksa size ne göstermeye çalıştığını mı düşünürsünüz?

Sevgiler ;D

Not: cabbar=güç,kuvvet sahibi kimse demektir... ;) kelimeler seslerin bir araya dizilişindne ibarettir ama kudreti daima taşıdığı anlamdadır... haddimi bildirecekler önce buna dikkat etsinler ;) ;D

cabbarcan

Sana yakışanı yapmışın, kardeşim B)

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
online destek dedi ki:
Sana yakışanı yapmışın, kardeşim B)

P..liğin alemi yok dedikçe sansür yiyorum ;D... yani dediğim gibi insanlara kötü davranmanın verdiği bi tad yok ;D

yani en azından sadist değilim :)