cabbarcan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Üniversitede iken bi sabah 5 te uyandım tuvalete gittim ve tekrar yatmak istemedim.
Açtım bilgisayarımı işte dolaşıyorum internette boş bi şekilde. Sonra aklıma en eski mail adresimin üyeliği geldi. Orta son sınıfta açmıştım. Onu açmayı denedim açılmadı. ve bende gizli sorunu sorma seçeneğini işaretleyip girişi önerdim.
"- En sevdiğiniz hayvan?" diye soru geldi...
Bende rastgele "köpek" yazdımm açıldı...
Fakat ;D olay bu ya... aradan yıllar geçmiş mail adresimi yazarken uyku sersemiyim "tek harf" eksik yazmışım. Ve kazara başkasının adresi açıldı ;D
Açılan adreste birsürü insanın yanında bütün mağazalar, forum siteleri, alışveriş siteleri hepsinin "yönlendirmesini" bu adrese yapmış arkadaş ;D
(Tümünün şifrelerini değiştirmem 5 dakika aldı-almadı (&
)
Kız arkadaşının attığı maillerden öğrendiğim adamın adını avatarına yazıp aşağıdaki gibi sergiledim.
"... Kişisi Karizmayı
fena hâlde çizdirdiğinden
resmi konulamamaktadır"
;D sonra benimle irtibata geçip tehtid etti sonrada "-Ne istiyorsun adresi geri vermek için" şeklinde soru yöneltti. Taraflar uzlaşıcı olduğu sürece barış sağlanır tabe ;D
Tarihi cevabım
"- 2 trilyon Türk lirasını kırmızı bi çantnaın içine koyup denize at,
ve bana gelmesi için dua et.
Not: Bu arada ben renk körüyüm..."
;D ... messenger adreslerinizin doğrulama sorularına dikkat edin.
p**liğin âlemi yok
ama salaklığında yok
cabbarcan
Açtım bilgisayarımı işte dolaşıyorum internette boş bi şekilde. Sonra aklıma en eski mail adresimin üyeliği geldi. Orta son sınıfta açmıştım. Onu açmayı denedim açılmadı. ve bende gizli sorunu sorma seçeneğini işaretleyip girişi önerdim.
"- En sevdiğiniz hayvan?" diye soru geldi...
Bende rastgele "köpek" yazdımm açıldı...
Fakat ;D olay bu ya... aradan yıllar geçmiş mail adresimi yazarken uyku sersemiyim "tek harf" eksik yazmışım. Ve kazara başkasının adresi açıldı ;D
Açılan adreste birsürü insanın yanında bütün mağazalar, forum siteleri, alışveriş siteleri hepsinin "yönlendirmesini" bu adrese yapmış arkadaş ;D
(Tümünün şifrelerini değiştirmem 5 dakika aldı-almadı (&

Kız arkadaşının attığı maillerden öğrendiğim adamın adını avatarına yazıp aşağıdaki gibi sergiledim.
"... Kişisi Karizmayı
fena hâlde çizdirdiğinden
resmi konulamamaktadır"
;D sonra benimle irtibata geçip tehtid etti sonrada "-Ne istiyorsun adresi geri vermek için" şeklinde soru yöneltti. Taraflar uzlaşıcı olduğu sürece barış sağlanır tabe ;D
Tarihi cevabım
"- 2 trilyon Türk lirasını kırmızı bi çantnaın içine koyup denize at,
ve bana gelmesi için dua et.
Not: Bu arada ben renk körüyüm..."
;D ... messenger adreslerinizin doğrulama sorularına dikkat edin.
p**liğin âlemi yok
ama salaklığında yok

cabbarcan