Bir rus olayı

Ka-Shar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben yazin tatil icin istanbuldan alanyaya gittim orada büyük bir bazaar vardı 2 aile gittik bi tavuk doner yiyoruz kuzenim ben bi masada kuzenimin anasi babasi ve benim anam babam ayri masadayiz.Bi kadinla kocasi geldi yaninda da kizlari benim yaslarimda tabi ben takmiyorum alanya da guzel olmayqn kiz yok hangibirine bakacam :D hepsi rus zaten.Neyse ben kuzenimle felan konusuyom ama duz ileri bakarken yandan gorursunuz ya goz ucuyla ben kuzenime bakiyom ama kiz bana bakiyo 2 saat ulan utaniyorum bakmiyorum.kiz baktii baktiii babam lan kiz seni kesiyo goz kirp felan dedi babamin herzamanki espriyle karisik tavsiyesi salladim bakmadim.sonra bunlar gitti yine geldiler kiz yine bakiyr bana yeter dedim bi baktim goz goze geldik kiz hemen gozlerini kacirdi.sonra da gittiler herneyse bende istanbula dondum zaten kizi daha goremem size sordugum acaba niye bakti ilk basta begendigi icin bakti heraldr diye dusundum sonradan aklima geldi acaba bilmiyo ya ne yiyolar diye mi bakti kiyafetlerime vs mi bakti yoksa nvidia shield vardi bende cebimde duruyodu ona mi bakti bilmiyorum

Not: sari sac+kahverengi goz un acayip guzel oldugynu da farkettim :D

Ka-Shar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hala nie bakti diye merak ediyorum :flowers:

turgay d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son boyle bir rusla bakıştığımda akşam kendimi otel odasında buldum

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
böbreklerini alıcak öyüzden bakmıştır. Niye baksın affetmiyecektin bence.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yani buyutmeye gerek yok herkese olan bisey. Biri seni kesmis falan. Begenmistir falan biz ne bilelim kiyafetinimi begendi neyini begendi. Shieldi begendi desem nerden bileceksin dogru oldugunu. Kusura bakmada cok bos konu yani rus olayi diyince bise var sandim.