Bir program istediğim tarayıcıda açılmıyor!!!

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler benim sorunum şöyle; bir programım var onu açtığımda program kendi sitesine yönlerdirerek (tarayıca) code sayfasına yönlerdiriyor ordan code yi kopyalayıp programa yapıştır dediğimde program açılıyor... Benim sorunum ise ben opera kullanıcısıyım programdan code istediğimde internet explorer de açması varsayılan tarayıcı operada açmaması ...

not: format atmadan önce operada açıyordu şimdi internet explorer de açıyor

bunu operada açmasını nasıl sağlayabilirim ?? çözümlerinizi bekliyorum...

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkdaşlar zaten varsayılan tarayıcı onu belirtmeye gerek duymamıştım tekrar kontrol ettim, varsayılan tarayıcı fakat ayrıntılar açılmıyor ..

Etica

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer windows 7 kullanıcıs iseniz, windows özelliklerini aç kapat kısmından internet explorerı pasif hale getirin. zaten opera varsayılan tarayıcı demiştiniz. Bu sefer opera'da açılacaktır linkiniz. Eğer windows xp kullanıyorsanız explorer'ı pasif hale getiren programlar ve yöntemler mevcut, onları uyguladıktan sonra opera'da açılır link.

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer windows 7 kullanıcıs iseniz, windows özelliklerini aç kapat kısmından internet explorerı pasif hale getirin. zaten opera varsayılan tarayıcı demiştiniz. Bu sefer opera'da açılacaktır linkiniz. Eğer windows xp kullanıyorsanız explorer'ı pasif hale getiren programlar ve yöntemler mevcut, onları uyguladıktan sonra opera'da açılır link.

teşekkürler cvp için senin söylediğin yöntemle değil ama cevabın bana fikir verdi biraz aramanın sonunda sorunu çözdüm eyvallah...

Hussein Genghis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
abi ben ayda bir kurup kaldırıyorum hala beğenemedim operayı anlamadım gitti