Oyunculukla işletim sisteminin çok bir alakası yok. Windows olsun yeter. 64 bit 7 Home Premium kur.Cevap verirmisiniz ona göre format atcam
SP1 versiyonunu kurmayı unutmaOyunculukla işletim sisteminin çok bir alakası yok. Windows olsun yeter. 64 bit 7 Home Premium kur.
Bu dediğini bana değil konu sahibine yazmalıydın.SP1 versiyonunu kurmayı unutma
Seni alıntılayıp senin dediklerini aynen dediğimi belirttim, dediklerinin üstüne SP1'i ekledimBu dediğini bana değil konu sahibine yazmalıydın.![]()
Belki kaldırmıyordur bilgisayarı? 1507 gibi sanma 2004 HDD düşmanı bir sistem bizim bi arkadaşın bilgisayarında Windows 10 kendi kendine system32'yi silmişti...10pro 64 sana gereken 7-8-9 bitti öldü...
windows 10
Rufus - Create bootable USB drives the easy way
En az 2 GB ram yeterli ultimate x64 için. İşlemcin 64 bit değilse ultimate x32 kur.win7 home ile ultimate arasında çok farklı fps almazsın. ram yeterliyse ultimate 64 kur geç..
eski bir bilgisayar kullanıyorum, home hiç kurmadım, hep ultimate, soruna da rastlamadım.
edit: son güncellemesine kadar da güncellerim ben windows u. hep böyle kullandım, böyle kullanmaya da devam![]()
64 bit destekliyor herhalde sorumu bu?Hepsi uygundur ama en çok kullanılan sürümü Windows 7 Ultimate SP1 64 Bittir.
Belki kaldırmıyordur bilgisayarı? 1507 gibi sanma 2004 HDD düşmanı bir sistem bizim bi arkadaşın bilgisayarında Windows 10 kendi kendine system32'yi silmişti...
En az 2 GB ram yeterli ultimate x64 için. İşlemcin 64 bit değilse ultimate x32 kur.
Öyle antika bilgisayarlar var hala 64 desteklemeyen64 bit destekliyor herhalde sorumu bu?![]()
Hepsi uygundur ama en çok kullanılan sürümü Windows 7 Ultimate SP1 64 Bittir.
Belki kaldırmıyordur bilgisayarı? 1507 gibi sanma 2004 HDD düşmanı bir sistem bizim bi arkadaşın bilgisayarında Windows 10 kendi kendine system32'yi silmişti...
En az 2 GB ram yeterli ultimate x64 için. İşlemcin 64 bit değilse ultimate x32 kur.
SSD, RAM ve PGA988 ise CPU al derim buna.Ekli dosyayı görüntüle 110384
bunda hdd ve 4gb ramle 10 sl x64 2004 var sorun yok.
sahibi de cinsin teki muhalif olur.SSD, RAM ve PGA988 ise CPU al derim buna.![]()