Bir Oyuna 37 Bin Euro Harcadı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Bir Oyuna 37 Bin Euro Harcadı!

Uygulama içi satın almalara dikkat etmeyenler bu durumun bedelini ağır şekilde ödüyor. Bir çocuk daha uygulama içi satın almalara dikkat etmeme sonucu 37 Bin Euro harcadı.

faruk117

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence illa çocuklarımıza kredi kartı numarası vereceksek bu bir sanal kredi kartı olmalı ve bir şey alacağı zaman bize söylemeli. Ve bizde sanal kredi kartının limitini gerekli olan meblaya yükseltiriz. Ardından tekrar 1TLye düşürürek riskleri önleriz. (Sanal Kredi kartını kendi kredi kartınıza yan kart olarak internet şubesinden oluşturup istediğimiz gibi yönetebiliyoruz. Bankadan bankaya durum değişebilir.) Böylelikle risk biraz daha azalmış olur diye düşünüyorum :)

hidayetkatirci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında iki tarafta suçlu yani ailenin sorumsuzluğu hat safhada tamam ama bu kadar büyük bir şirketin müşteri memnuniyeti adına hiçbir aksiyonu yok mu ? yani halihazırda bu müşterinin alışveriş alışkanlıklarını gösteren bir data zaten vardır, müşteri trendin dışına çıkarsa bilgilendirme yapılması gerekir bence (bunu bankada yapabilir aynı zamanda tabi) ama yeter ki müşteri para bıraksın mantığı varsa başka :biggrin: bu kadar büyük dataları bu kadar kullanışsız kılmak çok saçma :thumbdown:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Paraya bak! ben olsam 1 lira harcamazdım. ve ayrıca yapmazdım .

Yapılacak şey:

git araba al

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çocuk eğer para harcayacaksa elindeki parayı da gider yatırır. Ne kadar engel olursanız olun... yapabileceğiniz tek şey çocuğunuzu karşınıza alıp onun anlayacağı şekilde konuşmak. Onun oynadığı oyunları küçümseyerek onu caydırmak yerine daha da bağlarsınız.

İyi günler