Bir Ömür Yetmez - Star

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,455
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
ImageView.ashx


1980'li yıllarda, Zuhal, iki küçük oğlu ve kocası Mehmet ile kendi halinde mutlu bir hayat yaşarken, tanımadığı birisinin evine gelip kocasını öldürmesi ve çocuklarının ortadan kaybolmasıyla altüst olur. Zuhal artık yaşayan bir ölüdür ve hayatta güvendiği tek insan da Şeker'dir.

İstanbul'un karanlık yüzlerinden Şeker, Zuhal'e imkansız bir aşkla bağlıdır. Bilmediği şey, sağ kolu olan ve oğlu yerine koyduğu Ali'nin aslında Zuhal'in yıllar önce kaybettiği oğullarından birisi olduğudur. Öte yandan kader, diğer kardeş Ömer'i de yanlarına getirir. Ömer, Şeker'in oyunlarını su yüzüne çıkarmak için görevlendirilmiş ve onun şirketinde, hiç tanımadığı, aslında abisi olan Ali'nin yanında bir gizli polis olarak çalışmaktadır. Bütün bu örülen ağlar içinde Hazal, Şeker'in biricik kızı, Amerika'dan döner ve çocukluk aşkı Ali'yle karşılaşır.

Ama Ali'nin de, Hazal'ın da bu aşkı yeşertmesi kolay olmayacaktır, üstelik tek engel Şeker de değildir. Bir Ömür Yetmez, geçmişte yapılan hataların bedelini bir ömür boyu ödeyen, kaybettiklerini bulmak için her gün yeniden ölmek zorunda kalanların, pişmanlıkların, dostlukların ve kardeşliğin hikayesidir.

Bir Ömür Yetmez, yakında Star'da!

[video=youtube;jXNtv6aL7Wo]http://www.youtube.com/watch?v=jXNtv6aL7Wo&feature=related[/video]

Star
 
Üst