keşke sökse kalbimdeki siyahları edebiyyatBitti mi mısralar, öldü mü edebiyat, bu bir ölümdür, ölümdür edebiyatsızlık, ölümdür ?
Düzeltmek artık zor, bitti zaman, hayat durdu, koronavirüs vurdu öldürdü bizi.düzelmeye zamanımız yetmez diye bilsek der nefsim
mutluluğa veda etmekten başka çare yok çünki bekler beni onlarDüzeltmek artık zor, bitti zaman, hayat durdu, koronavirüs vurdu öldürdü bizi.
Alev alev yanıp tutuşur kalbim edebiyat ile, parçamdır o kimsenin almasına izin vermem, vermemkeşke sökse kalbimdeki siyahları edebiyyat
Profil fotoğrafımız bile derdimizi anlatamaz, sessizdir onlar, sessizdirmutluluğa veda etmekten başka çare yok çünki bekler beni onlar
belki hayata tutunur; tekraradan güneş gibi doğarİşlemci ve ekran kartı bir ikili dir, biri ölürse diğeri dayanamaz ölür
İntel Core i3 yavrudur, i9 un yavrusudur, i3 ölemez, ama i9 eninde sonunda ölmeye mahkumdur?belki hayata tutunur; tekraradan güneş gibi doğar
kalacak olan sadece onun ruhudurİntel Core i3 yavrudur, i9 un yavrusudur, i3 ölemez, ama i9 eninde sonunda ölmeye mahkumdur?
Bitmezse eğerkalacak olan sadece onun ruhudur
Amd elim de kırbaç la beklerBitmezse eğer
Amd ninde sonu gelmişti amaAmd elim de kırbaç la bekler
intel kakayi yemişti amaAmd ninde sonu gelmişti ama
Aç kalmıştı yazık amaKimse köpeğe vermiyordu mama
İntel onu yıktı süper gücüyleAmd ninde sonu gelmişti ama
ah bitmedi bu super güçlerİntel onu yıktı süper gücüyle
Deli deli intel kırbaçlamak için bekler, görün 10.nesil işlemcilerin gücü, 11.nesiller amdlerin sonu olacak?ah bitmedi bu super güçler
Amd candır gerisi heyecandırDeli deli intel kırbaçlamak için bekler, görün 10.nesil işlemcilerin gücü, 11.nesiller amdlerin sonu olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel fanboyları gelsin buraya, cayır cayır amdlileri yakmaya
gelmedi mi amd ısınıyor MoRUq diyenlerDeli deli intel kırbaçlamak için bekler, görün 10.nesil işlemcilerin gücü, 11.nesiller amdlerin sonu olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel fanboyları gelsin buraya, cayır cayır amdlileri yakmaya
İntel candır gerisi heyecandır,durmayın intel fanboyu dostlarım??Amd candır gerisi heyecandır
dediler amd öldü rx580 geri döndüİntel candır gerisi heyecandır,durmayın intel fanboyu dostlarım??
Dediler intel öldü, intel xe graphics geri döndü, naber?dediler amd öldü rx580 geri döndü
Ryzen 5 : Efendim ?Dediler intel öldü, intel xe graphics geri döndü, naber?
İntel Core i9 11900K : Naber? ????Ryzen 5 : Efendim ?
Ryzen 5 : Bu kim la ?İntel Core i9 11900K : Naber? ????
İntel Core i9 11900K: sen kime hava atıyorsun ryzen! Buraların babası benim. Yakarım ryzen seni! ?Ryzen 5 : Bu kim la ?
Fiyatımla uçarım çekirdeklerimle sokarımİntel Core i9 11900K: sen kime hava atıyorsun ryzen! Buraların babası benim. Yakarım ryzen seni! ?
Intel Core Süper 9 11900K bot: Bu kim la?Fiyatımla uçarım çekirdeklerimle sokarım
intel bitti kralİntel candır gerisi heyecandır,durmayın intel fanboyu dostlarım??
İntel küllerinden doğuyor, amd yakında ölür. Siz fazla önemsemeyin bence amdyi?intel bitti kral