- Reaksiyon puanı
- 6,233
Dırreş köpek dedi bana.Açtı kapıyı geldi yanıma.
Dırreş köpek dedi bana.Açtı kapıyı geldi yanıma.
Bende Hooğğğy MaşaAllah dedim onaDırreş köpek dedi bana.
Sövdü ana bacı bana.Bende Hooğğğy MaşaAllah dedim ona
Vurdum ağzına.Sövdü ana bacı bana.
birde ağzının üstündeki kaşınaVurdum ağzına.
Çıkardı içindeki ejderhayı.birde ağzının üstündeki kaşına![]()
Kükredi sanki kaplan gibiÇıkardı içindeki ejderhayı.
Bir baktım ağlıyor,Barış Hoca.İçimde bir ceylan süzüldü sanki.
onu bilene sorucan kankiR3 2200g le GTX 1650 süperler le GTA 5 onlin story de ve bf 1 4 5 campaigin de darboğaz yaparmı bilmem ki
Vatandaki arkadaşlara soracağım sma onlar dan alacağım mesela darboğaz var onlara para gelecek çok iyi oynayacaksın falan diyecekler alıcam gelicem bir bakınca bf lerde ve GTA 5 te Erol’dan dönülmüyoronu bilene sorucan kanki
tren gelir hoş gelir (trendyol)Bu konunun amacı herkesin mısraların kullanarak forumca uzayıp giden hiç bitmeyen bir şiir yapmaktır . Katılan herkese teşekkür ederim . Ben başlıyorum .
Masmavi gözlerin
şiir konusu senin dediğini devam ettirmeye çalıştım burda yazma konu açVatandaki arkadaşlara soracağım sma onlar dan alacağım mesela darboğaz var onlara para gelecek çok iyi oynayacaksın falan diyecekler alıcam gelicem bir bakınca bf lerde ve GTA 5 te Erol’dan dönülmüyor
Okey konu alıcam siz rahatınıza bakınşiir konusu senin dediğini devam ettirmeye çalıştım burda yazma konu aç
Gelen azrailin ayak sesleriDünya kısa süreliğine sessizliğe gömülmüştü, o da neydi?
Hocam kafiyeye ayak uydurun ?Dedim yok ya olur mu öyle şey
gidenlerin unuttuğu şu şehrin sessizliğiGelen azrailin ayak sesleri
Bilirmiydim ki? Vinçlerin bir gün bizim ev için geleceğinigidenlerin unuttuğu şu şehrin sessizliği
bilinirmiydi karanlıkta süzülürcesine hareket eden şu vinçlerin nereden geldiğiBilirmiydim Ki O Vinçlerin Ne İçin bizim eve geldiğini