• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

"Bir Messi, Bir Ronaldo olabilirim!"

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,097
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
41
Mesut Özil, gelecek hedefleri hakkında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun seviyesine çıkabileceğini savunan Mesut, Altın Top ödülünü kazanmak istediğini dile getirdi.

mesutmesron600_CQEHJ.jpg


Hastalığı nedeniyle oynayamadığı Newcastle maçının ardından bir gece kulübünde görülen Mesut Özil, hakkındaki eleştirilere kulak asmıyor. 3 aylık diz sakatlığı sonrası, yeni yılla birlikte eski formuna kavuşmaya başladığı sinyalleri veren Mesut, Almanya Milli Takım kampında son derece iddialı açıklamalar yaptı.

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo seviyesinde bir oyuncu olabileceğine inandığını dile getiren Mesut, bir gün Altın Top ödülünü kazanmak istediğini söyledi. Doğru yolda ilerlediğini vurgulayan yıldız oyuncu "Gelişmemi sürdürür ve sağlıklı kalabilirsem, gelecek yıllarda Altın Top ödülünü kazanabilirim. Buna yürekten inanıyorum" dedi.

Kendisinin bir Dünya Şampiyonu olduğunu hatırlatan Mesut; "Aynı zamanda Premier Lig’in en önemli kulüplerinden birinde forma giyiyorum. İngiltere'de futbol çok daha sert oynanıyor. Bu da daha da güçlenmemi sağlıyor. Fiziksel olarak kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim" diye konuştu.

Mesut Özil sakatlık dönüşünden bu yana 3 gol ve 4 asistle oynadı.

KAYNAK

[SDNTV]http://ntvspor-p.mncdn.com/f3/fa217a1c-154d-4fbd-9640-716e5d4f62ed_f3.mp4[/SDNTV]
 
Üst