• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir mesaj, iki insan bir ... "ölüm"

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mesaj : "Ohh Osman Yağmurdereli de öldü, AKP'den bir kişi daha eksildi. Çok güzel bir gün"
Mesaji atan : Tuncay özkan
Mesaji alan : Burak .....
Olen kisi : Osman Yağmurdereli.

Kaynak

Osman Yağmurdereli'nin vefati, sirf siyasi gorusunden dolayi bu sekilde dalga gecilebilirmi?
Bunu yapan sahis kanalinda avaz avaz hak hukuk insanlik naralari atmiyormuydu?
Vay sizin insanliginiza bilmem ne diyen bu vatandas degilmiydi.
Bu Tuncay ozkan biz kac kisiyiz'in basi degilmi?
Bir insanin olumune bu kadar zavallica sevinenin bir insanligi yahut vicdani olduguna inanmiyorum.

Haber bolumunde yayinlanip yayinlanmadigini bilmiyorum, kaynak gosterme sebebim haber olsun diye degil kural geregi oldugu icin.

habibineccar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir insanin olumune bu kadar zavallica sevinenin bir insanligi yahut vicdani olduguna inanmiyorum.
canım kardeşim niye şaşırdın ben bir gariplik sezemedim
osman yağmurdereli kardeşimiz manen güzel bir şekilde vuslata eren bir kardeşimiz
tuncay özkanın gurubu 70 lerden bu yana bigünah halkımı katleden failimeçhullerin sahibi 1 mayıs katliamıyla başladıkları kan içme eylemi hala devam ediyor yani bir tür vampir takımıdeğişik kesimlerden yaptıkları katliamlarla milleti birbirine soktular fikir babaları hamileri kızıl çin ise müslüman türkleri stadlara doldurup katletti
yani meseleye sivaslı bakarsan canavarlık vahşet hainlik görürsün ama bunlar maonun gözüyle bakıyorlar ve bazıları onlara özeniyor