Bir Mektup

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Şunu anladım bizim foruma Aşk Meleği gelmeyecek ama ihtiyaç çok.
(Aşk Melek tabiri bayan için.) Erkek melekler daha fazla...
Gönül isterki bu konulara bayan arkadaşlarımız "içlerinden gelerek" ve
işin doğasına uygun yorum yapıp yol göstersinler...
Çok şey mi istiyorum ? :D :mrgreen:

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
bence yüzüne söyle. mektup devri kapandı:)

---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

hemde çok...:D

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8

evet gönül çok isterdi :D neden böyle acaba forumun erkekleri çekicimi değil ne :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Vayy ayıp ettin çekiciyiz tabi :D

0661serkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mektup işi eskilerde kaldı diye biliyordum. Biraz nostarjik olmuş doğrusu.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bence mektup yöntemi gayet güzel. Kızla hiç muhabbetiniz oldu mu bilmiyorum. Eğer sizi hiç tanımıyorsa pat diye önüne çıkıp, duygularını ifade etmek ters etki yapabilir. Sadece selam verecek kadar tanıyorsa da mektupla en azından düşünmeye fırsatı olur.
Kişiden kişiye göre değişir tabi; ama oturaklı, davranışları yerli yerinde bir kişi ise mektupla açılmak onun hoşuna bile gidebilir.
Nacizane fikrim.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben olsam kız tenefüse çıkınca çaktırmadan çantasına bırakmak olur çünkü defterin arasına koyduğunda belki düşürür veya defteri kurcalamaz mektup öylece durur ha senin montun cebinde ha kızın defterde o yüzden en garanti yol çantasına atmak olur ama biraz daha ileri gidebilirsin üzerine mont hırka tarzı birşey giyiyorsa onun cebinede koyabilirsin ;)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bizde kızların takıldığı forumlara gidelim :D

Benimde başımdan birşey geçmişti bu konularda çok çekingenimdir sizler gibi konu aşk olunca : )

Askerden izne gelmiştim baya havamdaydım,enerjik....Cadde üzerinde market vardı....geziyordum paso....oraya uğradım birşeyler alayım diye....kasaya ödeme yapmaya geldim...kasiyeri görür görmez içim gitti : ) Ertesi gün bir daha...diğer gün bir daha 3 4 gün sürdü bu....Bi yolunu bulmam lazımdı.....bir yerde bileklik gördüm kızlar için çok güzeldi onu aldım.....tekrar girdim markete gelişi güzel bişe aldım....kasaya geldim korkuyorum versem mi vermesem mi.....derken kız kafasıno başka yöne çevirince kasanın ön tarafına bir yere bıraktım kaçtım :D 1 gün sonra tekrar gittim kızın bileklerine baktım birşey yok....çıkarken diğer kasiyere baktım bilekliği o takmış :D : (

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bence mektup yöntemi gayet güzel. Kızla hiç muhabbetiniz oldu mu bilmiyorum. Eğer sizi hiç tanımıyorsa pat diye önüne çıkıp, duygularını ifade etmek ters etki yapabilir. Sadece selam verecek kadar tanıyorsa da mektupla en azından düşünmeye fırsatı olur.
Kişiden kişiye göre değişir tabi; ama oturaklı, davranışları yerli yerinde bir kişi ise mektupla açılmak onun hoşuna bile gidebilir.
Nacizane fikrim.

kız tamda dediğin gibi oturaklı. kızı şuana kadr hiçbir erkekler dershanede konşrken görmedim. benim en dikkat ettiğim nokta budur.ama bana karşı sanki onunda içinde birşeyler var gibi. bu yüzden birazda açılmak istiyorum. belki gönlümdekini söylersem onunda gönlündeki ortaya çıkar.

ben olsam kız tenefüse çıkınca çaktırmadan çantasına bırakmak olur çünkü defterin arasına koyduğunda belki düşürür veya defteri kurcalamaz mektup öylece durur ha senin montun cebinde ha kızın defterde o yüzden en garanti yol çantasına atmak olur ama biraz daha ileri gidebilirsin üzerine mont hırka tarzı birşey giyiyorsa onun cebinede koyabilirsin ;)

defter çanta çok zor farklı sınıflardayız ve sınıfı hiçbir zaman boş değil. en güzeli götürüp vermek tek bulduğum an. :)

Bizde kızların takıldığı forumlara gidelim :D

Benimde başımdan birşey geçmişti bu konularda çok çekingenimdir sizler gibi konu aşk olunca : )

Askerden izne gelmiştim baya havamdaydım,enerjik....Cadde üzerinde market vardı....geziyordum paso....oraya uğradım birşeyler alayım diye....kasaya ödeme yapmaya geldim...kasiyeri görür görmez içim gitti : ) Ertesi gün bir daha...diğer gün bir daha 3 4 gün sürdü bu....Bi yolunu bulmam lazımdı.....bir yerde bileklik gördüm kızlar için çok güzeldi onu aldım.....tekrar girdim markete gelişi güzel bişe aldım....kasaya geldim korkuyorum versem mi vermesem mi.....derken kız kafasıno başka yöne çevirince kasanın ön tarafına bir yere bıraktım kaçtım :D 1 gün sonra tekrar gittim kızın bileklerine baktım birşey yok....çıkarken diğer kasiyere baktım bilekliği o takmış :D : (

abi senin durum çok zormuş :) benim bi akrabamın bana tavsiyesi vardı markette kız gördüğünde aşk olma çünkü ona açılmak herşeyden zordur. çünkü o markete senin gibi günde kaç erkek girip çıkıyor. kız o yüzden bütün erkeklere önyargılı bakar. ya sen çok karizmatik olucaksın kız senden etkilenicek yada işin zor demişti :) sende aynı durumdasın :D ama bence markete git bileklik untmuştum burda de kızdan al :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bir daha gitmedim markete,iznimde bitmişti tekrar,gittim askere....teskere aldım geldim,uğradım markete kız gitmiş :) kendime güldüm geçtim...adını soyadını unutmadım :D :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Smile dinlemem ben :D

Bana bir 70'lik bulun ben büyük sözü dinlerim :D

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hacım kesin çözüm araya bi bayan koy bak göreceksin olacağı varsa garanti olur mektup işi sakat belki edebiyatta hiç hoşlanmıyordur

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
hacım kesin çözüm araya bi bayan koy bak göreceksin olacağı varsa garanti olur mektup işi sakat belki edebiyatta hiç hoşlanmıyordur
bazı kızlarda erkeklerin fazla kız dostu olmasından hoşlanmaz. ben mektubu kızla yolladğmda belki farklı düşüncelere girer. Bence bütün kızlarda biraz edebiyat vardır ?