Bir Mektup

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ben bir kızı seviyorum ve bir türlü açılamıyorum. Sonunda aklıma mektup yazmak geldi. Çok güzel bir mektup oldu ve bitirdim. Fakat o mektubu nasıl götürüp vericem diye düşünüyorum :) Mektup 3 Haftadır montumun cebinde duruyor gördüğümde ayaklarım geri geri gidiyor bir türlü veremiyorum. İtiraf ediyorum ben hiç cesur değilim bu konularda :blushing:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Okuldan mı İş yerinden mi nereden bilmiyorum ama gizli gizli çantasına defterinin arasına bırakmayı deneyebilirsin. Feedback yapacaktır. :D

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Dershaneden :) Mektubu yazana kadar anam ağladı şimdide veremiyorum. Nasıl iştir bu =))

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
en iyisi oymuş gibi duruyor ama kız çalşkan sınıfı sürekli ders çalışanlarla dolu =) bir dkka olsun boş kalmıyor.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
buluşma ayarla yüz yüze konuş daha etkili olur üstat :) zor iş valla kolay gelsn :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Bul bir fırsatını artık sende. :)

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Aynı sınıftaysanız tenefüste kız sınıf dışına çıkınca defterine sıkıştır ya da çantasına at :)

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
buluşma ayarla yüz yüze konuş daha etkili olur üstat :) zor iş valla kolay gelsn :)

ben dershane çıkışı mektubu verip kaçmayı düşünüyorum =) ama gece aklıma geldi ya kaçarken beni hırsız zanıp yakalarlarsa =) düşünsenize beni yakalayıp kızın yanına getiriyorlar :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Seni gizlice defterin arasına koyarkende gören olursa hırsız sanır :D

Bence arkasından seslen bunu siz düşürdünüz sanırım de ver uzaklaş :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149

-Yoo hayır benim değil o. (ve döner gider :D)

Sonra bu çocuğun halini düşün. :D

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8

güzel fikirler gelmeye başladı ya =) bu olabilir. cumartesi günü vericem inş. güveniyorum kendime :D bi gaza gelebilsem :D

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

:D bak bu da var. aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Gözlerime mi inanayım size mi,Düşürdünüz işte :P dersin :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bunu siz düşürmediniz ama sizin içinmiş, üzerinde yazıyor de...

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8

ilk düşündüğüm cümle o. dershane çıkışı gidicem bu sizin için diyip mektubu vericem. aldığındada arkamı dönüp gidicem :D çok mu hödükçe olr :D

ramaknisnan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Mektupla falan uğraşma, ters tepebilir...Yüzyüze konuş daha iyi. Ucunda ölüm yok sonuçta...

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Mektupla falan uğraşma, ters tepebilir...Yüzyüze konuş daha iyi. Ucunda ölüm yok sonuçta...

ben yüzyüze konşmayı beceremem. mektup tek çare, ters teptiğindede ucunda ölüm olmayacak. fakat mektubu okursa eminim birşeyler olur.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kardeş bildiğini oku : ) Hakkında hayırlısı başarılar.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
ilk düşündüğüm cümle o. dershane çıkışı gidicem bu sizin için diyip mektubu vericem. aldığındada arkamı dönüp gidicem :D çok mu hödükçe olr :D
Bunu dedikten sonra biraz bekle, tebessüm et ve izninle deyip ayrıl...Mektubu aldığında yüzünde oluşan ifadeyi görmen senin menfaatinedir...

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bunu dedikten sonra biraz bekle, tebessüm et ve izninle deyip ayrıl...Mektubu aldığında yüzünde oluşan ifadeyi görmen senin menfaatinedir...

evett çok iyi =) ztn ayrılsamda aklım hep orda kalırdı.dediğin gibi ifadeyi görmek önemli. tşkr ederim.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Aşk, aşk. aşk... :D Bak benimde zamanında vermeye cesaret edemediğim, birsürü mektuplarım var. Sırf rededilme korkusundan dolayı veremedim bir çoğunu.. İçimde yaşadım hayranlıklarımı ve Onlar'ı ne zaman başkasıyla görsem hep kızdım kendime, birazda nefret ettim belkide.. Bana sorarsan yapman gereken en doğru şey, ders çıkışı yanına gidip 'senin için birşeyler yazdım, okumanı istiyorum' demendir.. Zaten sen öyle söyleyince olayı anlıyacaktır kesin.. Rededilmekten korkma, ileride pişman olman rededilmekten daha kötü bir durum.. Nede olsa ''isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara''.. İnan bana rededilsen bile ileride geriye dönüp baktığında sadece gülüp geçeceksin.. Ama ben inanıyorumki sen ona duygularını belirtince olumlu birşeyler olacak ;)

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23

Gözlerime mi inanayım size mi,Düşürdünüz işte :P dersin :D

- Aaa hayır neremden düşüreceğim onu ben ayol saçmalamayın. (ve herşey başlamadan biter.:D)

Türk filmi gibi oldu hahaha :D

Nalannnn! Bu mektup sizin için kuzum. İster okuyup şu zavallı yüreğimi bir kuş gibi uçurabiliir, yahut yırtıp atarak beni kör kuyulara hapsedebilirsiniz.. Lakin şunu bilmenizi isterim ki siz ne yapsanız da, bu biçare ölünceye dek kalbinde sizi büyütmeye devam ediciktir... büühühüüüüüüü

:lol:

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Aşk, aşk. aşk... :D Bak benimde zamanında vermeye cesaret edemediğim, birsürü mektuplarım var. Sırf rededilme korkusundan dolayı veremedim bir çoğunu.. İçimde yaşadım hayranlıklarımı ve Onlar'ı ne zaman başkasıyla görsem hep kızdım kendime, birazda nefret ettim belkide.. Bana sorarsan yapman gereken en doğru şey, ders çıkışı yanına gidip 'senin için birşeyler yazdım, okumanı istiyorum' demendir.. Zaten sen öyle söyleyince olayı anlıyacaktır kesin.. Rededilmekten korkma, ileride pişman olman rededilmekten daha kötü bir durum.. Nede olsa ''isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara''.. İnan bana rededilsen bile ileride geriye dönüp baktığında sadece gülüp geçeceksin.. Ama ben inanıyorumki sen ona duygularını belirtince olumlu birşeyler olacak ;)

inanırmısın olumlu bir şeyler olacağı benimde içime doğuyor. fakat bu cesaret çok kötü bişey. cesaretten öte insanın kendine güven duyamaması. gidicem mektubu vericem herşey geçicek ve daha güzel olucak :) sadece bunu düşünmeliyi :) tşkr ederim çok iyi açıkladınız.

---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:54 ----------

Türk filmi gibi oldu hahaha :D

Nalannnn! Bu mektup sizin için kuzum. İster okuyup şu zavallı yüreğimi bir kuş gibi uçurabiliir, yahut yırtıp atarak beni kör kuyulara hapsedebilirsiniz.. Lakin şunu bilmenizi isterim ki siz ne yapsanız da, bu biçare ölünceye dek kalbinde sizi büyütmeye devam ediciktir... büühühüüüüüüü

:lol:

Nütfenn :) biraz daha türk filmine benzetip kızın yanına gidip aman Allahm görüyorum diyip önünemi kapansam :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
En iyi yol bildiğin yoldur :)

Kısacası senin yerinde olsam mektupla falan uğraşmazdım. Gözlerine bakar ilgisi var mı yok mu öğrenirdim. Kızlar çekingen erkekleri sevmezler. Sen karşısına pat diye çık. Aaa ne kadar cesur der.

İlle de mektup yazacaksan da üzerinde ismin olmasın. İyi ya da kötü yanıtlayın de... ADres falabn var işte..

AÇıkçası mektup olayı biraz zor görünüyor.

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
En iyi yol bildiğin yoldur :)

Kısacası senin yerinde olsam mektupla falan uğraşmazdım. Gözlerine bakar ilgisi var mı yok mu öğrenirdim. Kızlar çekingen erkekleri sevmezler. Sen karşısına pat diye çık. Aaa ne kadar cesur der.

İlle de mektup yazacaksan da üzerinde ismin olmasın. İyi ya da kötü yanıtlayın de... ADres falabn var işte..

AÇıkçası mektup olayı biraz zor görünüyor.

bu kız benim için diğerleri gibi olsa bir dakika olsn düşünmem de uğraşmam da.Fakat bu bana çok farklı geldi (klasik söz biliyorum ama :D ). Mektupta günümüzde klasik dışı olduğu için o kıza öyle birşey yapmak istedim. Yüzyüze konşma fobisi olduğundan da mektubu adımı ve numaramı yazıcam. belki mesaj atar kendimi orada daha iyi ifade ederim yüz yüze geldiğimzde de bir nebze olsun rahatlarım. velhasılı budur :)