Yardım Bir konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan basit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Bir konu

Son düzenleme:

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
hocam almıyorlar diye pes ettim demek istedim ilk başta "günahıda banaymış" kısmı ise crack oyun
İlla crack almak zorunda değilsin.Çoğu kişi indirim ve beleş oyunları bekliyor.
Bazı kişiler bunda acayip ileri gidiyorlar.Bir gram para vermeden 8k'ya yakın oyun alıyorlar .Beleşten hemde.
İleride büyüyeceksin ve yetişkinlik sınırına geleceksin.O zamana kadar ailene tam manası ile bağımlı yaşamak ilerideki sorumlulukları üzerine almakta zorlanmana neden olur.
Lise öğrencisi olmuşsun.Artık bazı kararları kendin vermen gerekir.

Reaksiyon puanı
5,146
İlla crack almak zorunda değilsin.Çoğu kişi indirim ve beleş oyunları bekliyor.
Bazı kişiler bunda acayip ileri gidiyorlar.Bir gram para vermeden 8k'ya yakın oyun alıyorlar .Beleşten hemde.
İleride büyüyeceksin ve yetişkinlik sınırına geleceksin.O zamana kadar ailene tam manası ile bağımlı yaşamak ilerideki sorumlulukları üzerine almakta zorlanmana neden olur.
Lise öğrencisi olmuşsun.Artık bazı kararları kendin vermen gerekir.
Aile baskısı yüzünden veremiyorumki hocam sabah saat 3 civarı foruma mesaj atmamamı istedi babam :(

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Aile baskısı yüzünden veremiyorumki hocam sabah saat 3 civarı foruma mesaj atmamamı istedi babam :(
Ailenle ne olursa olsun konuşmalısın.Baskı baskı nereye kadar? Her halükarda yeni eskir,Herkes büyür.
Benim babamdan ziyade annem bana azcık baskı uygular.Lakin aman aman bir kısıtlama söz konusu değil.
Ne diyeyim ALLAH yardımcın olsun aga.

Reaksiyon puanı
5,146
Ailenle ne olursa olsun konuşmalısın.Baskı baskı nereye kadar? Her halükarda yeni eskir,Herkes büyür.
Benim babamdan ziyade annem bana azcık baskı uygular.Lakin aman aman bir kısıtlama söz konusu değil.
Ne diyeyim ALLAH yardımcın olsun aga.
Eyvallah hocam ama bu baskıyı kaldırmam imkansız gibi bir şey

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Aynen bedava oyun cok veriyor. Alınmaz ordan.
Bedava oyuna lafım yok. Başarım, atölye, pazar ve detaylı profil gibi bana göre önemli sayılan ama Epic'de olmayan özellikler sebebiyle Epic'den oyun almak bana cazip gelmiyor. Detroit Become Human almıştım sadece ilk başlarda Epic'e özel diye o kadar.