Para yok
Ya indirme kesilirse falan? benim elektrik genellikle kesiliyorda.1.25 Megabyte indirdi saniye de, simdi verirsen sabaha 7,8 gibi iner.
Hee o zaman GTA V i indireyim XD bariKaldığı yerden devam eder açtığın zaman.
Bişey olmaz bizde 10 yıl sonra oynarız.Herkes söylemek oyunu almak.
Ama kimse sormamak oynatacak sistem var mı?
10 yıl iyi bir ihtimal.Fazla hayalperestsin senBişey olmaz bizde 10 yıl sonra oynarız.
İşte bu üzücüsistem var para yok![]()
![]()
aslında para var ama kredi kartım yokİşte bu üzücü![]()
İninal al istersen.aslında para var ama kredi kartım yok![]()
aileme diyorum uğraşamam diyorlarİninal al istersen.
Paparada var.
Uğraşmak? telefonun varsa kendin yaparsın.Ne uğraşması.Bedavaya geliyor.aileme diyorum uğraşamam diyorlar![]()
bilemiyorum hocam ben artık pes ettim hem günahı da banaymışUğraşmak? telefonun varsa kendin yaparsın.Ne uğraşması.Bedavaya geliyor.
Derkenbilemiyorum hocam ben artık pes ettim hem günahı da banaymış
hocam almıyorlar diye pes ettim demek istedim ilk başta "günahıda banaymış" kısmı ise crack oyunDerken
İlla crack almak zorunda değilsin.Çoğu kişi indirim ve beleş oyunları bekliyor.hocam almıyorlar diye pes ettim demek istedim ilk başta "günahıda banaymış" kısmı ise crack oyun
Aile baskısı yüzünden veremiyorumki hocam sabah saat 3 civarı foruma mesaj atmamamı istedi babamİlla crack almak zorunda değilsin.Çoğu kişi indirim ve beleş oyunları bekliyor.
Bazı kişiler bunda acayip ileri gidiyorlar.Bir gram para vermeden 8k'ya yakın oyun alıyorlar .Beleşten hemde.
İleride büyüyeceksin ve yetişkinlik sınırına geleceksin.O zamana kadar ailene tam manası ile bağımlı yaşamak ilerideki sorumlulukları üzerine almakta zorlanmana neden olur.
Lise öğrencisi olmuşsun.Artık bazı kararları kendin vermen gerekir.
Ailenle ne olursa olsun konuşmalısın.Baskı baskı nereye kadar? Her halükarda yeni eskir,Herkes büyür.Aile baskısı yüzünden veremiyorumki hocam sabah saat 3 civarı foruma mesaj atmamamı istedi babam![]()
Eyvallah hocam ama bu baskıyı kaldırmam imkansız gibi bir şeyAilenle ne olursa olsun konuşmalısın.Baskı baskı nereye kadar? Her halükarda yeni eskir,Herkes büyür.
Benim babamdan ziyade annem bana azcık baskı uygular.Lakin aman aman bir kısıtlama söz konusu değil.
Ne diyeyim ALLAH yardımcın olsun aga.
Allah yardımcın olsun Reis senin işinde zor.Eyvallah hocam ama bu baskıyı kaldırmam imkansız gibi bir şey
eyvallah hocamAllah yardımcın olsun Reis senin işinde zor.
Bedava oyuna lafım yok. Başarım, atölye, pazar ve detaylı profil gibi bana göre önemli sayılan ama Epic'de olmayan özellikler sebebiyle Epic'den oyun almak bana cazip gelmiyor. Detroit Become Human almıştım sadece ilk başlarda Epic'e özel diye o kadar.Aynen bedava oyun cok veriyor. Alınmaz ordan.
Evet var.Vallahi beni pek bağlamıyor. Ama PS4 alacağım ya, PS Store'a önem veririm. Başarımlar falan var mi orada?