Sanırım bunu yapan tek ben değilmişim. Bu arada Arch Linux için de kodları uyarlarsan iyi olur.Kubuntu ve KDE Neon'un varsayılan dosya yöneticisi olan Dolphin, bence çok kötü. Ben de sizlere Nautilus adlı güzel bir dosya yöneticisi önereyim dedim. Buyrun.
Ekli dosyayı görüntüle 145382
İşte böyle gözüküyor.
Dolphin'i kaldırmak ve Nautilus'u kurmak isterseniz;
Kod:sudo su apt remove dolphin apt install nautlius
Tamam işte.Arch ile ilgili hiç bir fikrim yok lakin şunu buldum,
sudo pacman -S nautlius
Sanırım Nautlius depoda vardı. Omdan dolayı ek bir şey eklememize gerek yok sanırım. Manjaro'ya geçip bakarım birazdan. Depoda olması lazım o. Popüler bir paket sonuçta o.Pacman'in konfigürasyonuna bir şey ekleyeceğini belirtiyor. Doğru mu?
Nautilus'lara bayılırım. İleride YouTube veya Twitch kanalı açarsam adı %99 Nautilus olur.Kubuntu ve KDE Neon'un varsayılan dosya yöneticisi olan Dolphin, bence çok kötü. Ben de sizlere Nautilus adlı güzel bir dosya yöneticisi önereyim dedim. Buyrun.
Ekli dosyayı görüntüle 145382
İşte böyle gözüküyor.
Dolphin'i kaldırmak ve Nautilus'u kurmak isterseniz;
Kod:sudo su apt remove dolphin apt install nautlius
Pacman'in konfigürasyonuna bir şey ekleyeceğini belirtiyor. Doğru mu?
Her yer gene Türkçe değil. Ben bu işi anlamadım arkadaş, neredeyse bütün masaüstü ortamları tas tamam Türkçe dil desteği sunarken KDE Plasma'da neden böyle bir durum var anlamadım. Aslında Nautilus en iyi GNOME gibi GTK üzerine inşaat edilmiş sistemlerde iyi oluyor.Manjora'nın Türkçe dili, KDE Neon ve Kubuntu'ya göre Türkçe dil durumu nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dolphin'den güzel en azından.
Sanmıyorum. Daha çok linux mint in kullandığına benziyor.Elementary Os'ta da vardı bu Nautilis. Ama bir modifiye edilmiş hali. Örneğin, klasörleri istediğin renkte etiketliyebiliyordun.
Zaten Elementary OS, çatalaşmış Gnome.
Ya aslında, Ubuntu'nun dosya yöneticisi değil mi bu Nautlius?
Sanmıyorum. Daha çok linux mint in kullandığına benziyor.
Türkçe tam çalışmıyorsa bence İngilizce yap. Zaten alışırsın@Ram_kafasi, @differentturk,
Sistem yarı İngilizce ya, tamamen İngilizce yapsam, daha güzel olmaz mı?