Kritik ve hasar kasarsan maç taşıman çok zor ama can çalma kas tek ulti ile canı fulliyorsun bir de seri seri q at ölümsüzsün.Yasuo güçlü değil ki. Ben yıllardır oynuyorum, toplasam 20 maçta bile taşımamıştır bu Yasuo.
Aslında güçlü ama oynayabilen oyuncu yok.
Nişancı gözüyle bakarsak; Lucian, Vayne, Kalista, Corki vb. şampiyonlar, rahatça 1v1 atar.Mobil bir nişamcı. Nasıl zevkli değil ve Kaç nişancının 1 v 1 potansiyeli var?
Ben bu char. ile suikastçi avlıyorum.
Takım savaşlarında ben kaybediyorum ondan güçsüz görüyorum. Çünkü atılgan bir şampiyon ve herkes, hitbox'lu skillerini sallıyor.
Can çalma kadar iyi bir şey yok ya.Hangi heroyu oynarsam oyniyim (ap ve tanklar hariç) bir item de olsa can çalma kasarım.Minyona falan vurarak can doldurmak çok zevkli.Adamla vs atıyorsun canın az kaçıyorsun sonra canını doldurup gidip adamı kesiyorsunKanka, canım TR server'ındaki, masum Yasuo'cu kardeşlerim, kritik hasar kasıyor genelde.
2 item ile crit fulleniyor zaten. Kritik kasmak mantıklı. Diğer itemlerini tankımsı alır. Yasuo'nun olayı bu zaten.Kanka, canım TR server'ındaki, masum Yasuo'cu kardeşlerim, kritik hasar kasıyor genelde.