Öneri Bir konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan basit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Yasuonun güçlendirme almasına sevindin mi :D Daha az önce 4-12 gibi bir skorla 2vs1 adam kestim.Aşırı güçlü çar.Yorick'in buff almasından bahsetmiyorum bile bir kere de düzgün bir buff nerf yap be riot...

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Yasuo güçlü değil ki. Ben yıllardır oynuyorum, toplasam 20 maçta bile taşımamıştır bu Yasuo.
Aslında güçlü ama oynayabilen oyuncu yok :D.
Kritik ve hasar kasarsan maç taşıman çok zor ama can çalma kas tek ulti ile canı fulliyorsun bir de seri seri q at ölümsüzsün.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Mobil bir nişamcı. Nasıl zevkli değil ve Kaç nişancının 1 v 1 potansiyeli var?
Ben bu char. ile suikastçi avlıyorum.

Takım savaşlarında ben kaybediyorum ondan güçsüz görüyorum. Çünkü atılgan bir şampiyon ve herkes, hitbox'lu skillerini sallıyor.
Nişancı gözüyle bakarsak; Lucian, Vayne, Kalista, Corki vb. şampiyonlar, rahatça 1v1 atar.

Jungle'da 1v1 atan nişancı Graves var ama o da pek nişancı sayılmaz. Jungle'da nişancıya çok gerek yok bence.

Hem olay 1v1 atması vs. değil. Oynamasını zevksiz buluyorum.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Kanka, canım TR server'ındaki, masum Yasuo'cu kardeşlerim, kritik hasar kasıyor genelde.
Can çalma kadar iyi bir şey yok ya.Hangi heroyu oynarsam oyniyim (ap ve tanklar hariç) bir item de olsa can çalma kasarım.Minyona falan vurarak can doldurmak çok zevkli.Adamla vs atıyorsun canın az kaçıyorsun sonra canını doldurup gidip adamı kesiyorsun :D