Öneri Bir konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan basit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Dostlarım, sadece LoL oynayasım geliyor artık. Örneğin Red Dead Redemption 2'yi indirdim. Takıldım biraz ve sıkıntıdan patladım.

Bu oyunlar sıkıcı olduğu için mi böyle, yoksa başka bir neden mi var?
Herkesin zevki farklıdır

Son düzenleyen moderatör:

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,760
Açık dünya oyun oynama bir süre bana da aynısı oldu bir kaç hafta önce. Steam'den Bioshock Infinite aldım onu oynadım kendime geldim sonra. :D Bioshock oynadıysan Doom Eternal'a da bakabilirsin.

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
572
Dostlarım, sadece LoL oynayasım geliyor artık. Örneğin Red Dead Redemption 2'yi indirdim. Takıldım biraz ve sıkıntıdan patladım.

Bu oyunlara bakarsan hepsi sana çöp görevler veriyor
işte git şuraya şu adamı öldür şunu yap bunu yap derken döngüye giriyor
e haliyle sıkılıyorsun
bence arkadaşınız varsa ea play alıp arkadaşınızla co-op oyunları (A way out,İt takes two) gibi josef fares in co op oyunlarını deneyin
yada xbox game pass ile hepsini alın doyasıya oynayın
bence dediğim gibi siz FARKLI şeyler istiyorsunuz offline oyunlarda
bunları deneyin derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açık dünya oyun oynama bir süre bana da aynısı oldu bir kaç hafta önce. Steam'den Bioshock Infinite aldım onu oynadım kendime geldim sonra. :D Bioshock oynadıysan Doom Eternal'a da bakabilirsin.
bende epic te var ?

Reaksiyon puanı
193
GTA V Mod kurup oyna. Gerçekten eğlenceli. Örnek = Ghost Rider Modu.

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
572
GTA V Mod kurup oyna. Gerçekten eğlenceli. Örnek = Ghost Rider Modu.
Heppinize merhaba arkadaşlar bugün geyta 5 te brawl stars modu kurdum ve hulku aradım karşıma enderman çıktı enderman bana yardım etti sonra karşımıza goril çıktı goril bize vurdu ama biz onu öldürüp hulk u buldum ama hulk gerçek değilmiş çok riskli oldu az daha ölüyordum videoya layk at kanala abone ol
(o modlar çok saçma )

Reaksiyon puanı
4,101
Yapacağın çok bir şey yok. Biraz daha diğer oyun tarzlarını dene. Örneğin Bioshock, belki sana göredir.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,549
Kötü bir oyun oyna sonra her oyun en iyisi gibi olur.

vladimirpyro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Hikayeye odaklanıp oyuna kendini kaptıramaman ya hikayenin kötü olduğu, ya da senin (aslında yeni neslin çoğunun) pek de hikaye meraklısı olmadığı sonucunu veriyor bence. Her şey çok hızlı ve herkes sabırsız. Bir şeyler için vakit harcamak, çaba sonucu elde etme işi geride kaldı. Ben dahil herkes maksimum 15 dakika süren ve yaptığımız eylemin sonuçlarını anında veren şeyleri daha çok seviyoruz artık. Ben en son ne zaman kitap okudum hatırlamıyorum ama twitter da okuduklarımı uç uca eklesem 2 günde bir kitap bitirdiğime eminim. Hızlı, kısa, basit ve kolay elde edilir olmalı her şey.

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Çok iyi bir önerim var oyun oynama :D Eğer imkanın varsa oyun oynama başka işler ile kendini oyala daha sonra özleyeceksin ve oynamaya devam edeceksin ya da çevren varsa co-op ya da chill oyunlar oyna hep aynı oyunları oynamak insan da bıkkınlık getirir. (10 Senedir Silkroad oynayan insan diyor bunu :D )

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Hikayeye odaklanıp oyuna kendini kaptıramaman ya hikayenin kötü olduğu, ya da senin (aslında yeni neslin çoğunun) pek de hikaye meraklısı olmadığı sonucunu veriyor bence. Her şey çok hızlı ve herkes sabırsız. Bir şeyler için vakit harcamak, çaba sonucu elde etme işi geride kaldı. Ben dahil herkes maksimum 15 dakika süren ve yaptığımız eylemin sonuçlarını anında veren şeyleri daha çok seviyoruz artık. Ben en son ne zaman kitap okudum hatırlamıyorum ama twitter da okuduklarımı uç uca eklesem 2 günde bir kitap bitirdiğime eminim. Hızlı, kısa, basit ve kolay elde edilir olmalı her şey.
Hayır başlangıçları kötü. Örneğin Death Stranding'i bayıla bayıla oynadim. Ya da Cyberpunk'i kötü bir hikayesi olmasına rağmen, oyun çeşitliliği ile beni cekti kendine. Ve bitirdim. Ama bu RDR 2, GTA V bildigin :). O yüzden baydı galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doom 2016 oyna birde :D
Kanki, ben hep alternatifi bir türü olan Serious Sam oyunlarını bitirdim. Hiç DooM oynayasim gelemedi bugüne kadar. Battlefield 1'e bakım, ona da döneceğim.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Uzun ara sahneler, hikayeler, tekrarlar benide sıkar. Ben oyun oynamak için girip dizi film izler gibi pc başında oturmayı sevmem.

Ara sahneleriyle birlikte 5 saatte biten Spec ops the line ın hayranıyım. Indirimlerde 5 liraya al gitsin ?

Tabi istisnalar kaideyi bozmaz diyerek just cause3 e de bayıldığımı belirtmeliyim ? (Tekrar kelimesinin vücut bulmuş hali)

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Hikaye olan oyunları bende pek sevmem. Boş boş konuşacaklar sende bunu sanki film seyredir gibi seyredeceksin. Bazı oyunların yarısı ara sahnelerle dolu oluyor ve kötü oluyor bu.
Aksiyon ve savaş benzeri oyunlar favorimdir. Mesela Serious Sam serisi harika bence. Ona benzer her oyunu oynarım. ?
Yani bir yerler patlasın ve yıkılsın. Biraz aksiyon olsun. ??

Reaksiyon puanı
4,101
Hikaye olan oyunları bende pek sevmem. Boş boş konuşacaklar sende bunu sanki film seyredir gibi seyredeceksin. Bazı oyunların yarısı ara sahnelerle dolu oluyor ve kötü oluyor bu.
Aksiyon ve savaş benzeri oyunlar favorimdir. Mesela Serious Sam serisi harika bence. Ona benzer her oyunu oynarım. ?
Yani bir yerler patlasın ve yıkılsın. Biraz aksiyon olsun. ??
O zaman nasıl dizi isliyebiliyorsunuz Justin Bey ? İkiside aynısı gibi ve en azından oyunlarda bu işleri biz yapıyoruz. :D

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
@HGY-sup, Evet tabii ki öyle ama ben oyunu kendim bir şeyler yapmak için oynarım. Oyunun yarısı konuşmayla geçince insan sıkılıyor. Kendin istediğin gibi özgür olmalısın. Yoksa ben oyunları neden oynayayım? Giderim dizi veya film seyrederim daha iyi. ?