- Reaksiyon puanı
- 6,518
Çözüm
Son düzenleme:
Herkesin zevki farklıdırDostlarım, sadece LoL oynayasım geliyor artık. Örneğin Red Dead Redemption 2'yi indirdim. Takıldım biraz ve sıkıntıdan patladım.
Bu oyunlar sıkıcı olduğu için mi böyle, yoksa başka bir neden mi var?
Bu oyunlara bakarsan hepsi sana çöp görevler veriyorDostlarım, sadece LoL oynayasım geliyor artık. Örneğin Red Dead Redemption 2'yi indirdim. Takıldım biraz ve sıkıntıdan patladım.
bende epic te var ?Açık dünya oyun oynama bir süre bana da aynısı oldu bir kaç hafta önce. Steam'den Bioshock Infinite aldım onu oynadım kendime geldim sonra. Bioshock oynadıysan Doom Eternal'a da bakabilirsin.
Heppinize merhaba arkadaşlar bugün geyta 5 te brawl stars modu kurdum ve hulku aradım karşıma enderman çıktı enderman bana yardım etti sonra karşımıza goril çıktı goril bize vurdu ama biz onu öldürüp hulk u buldum ama hulk gerçek değilmiş çok riskli oldu az daha ölüyordum videoya layk at kanala abone olGTA V Mod kurup oyna. Gerçekten eğlenceli. Örnek = Ghost Rider Modu.
valla biraz gta 5 mod videosu izleGTA V beni aşırı bayıyor kanki.
Bu mod ile, ateşli zinciler falan fırlatıyoz mu?
Evet.GTA V beni aşırı bayıyor kanki.
Bu mod ile, ateşli zinciler falan fırlatıyoz mu?
Hayır, o kadar fazla vahşet yok. Var ama o kadar yok.Serious Sam gibi mi?
Dostlarım, sadece LoL oynayasım geliyor artık. Örneğin Red Dead Redemption 2'yi indirdim. Takıldım biraz ve sıkıntıdan patladım.
Skyrim oynamış beğenmemiş.İngilizcen iyiyse Skyrim oyna, ya da türkçe modu da kurabilirsin.
Hayır başlangıçları kötü. Örneğin Death Stranding'i bayıla bayıla oynadim. Ya da Cyberpunk'i kötü bir hikayesi olmasına rağmen, oyun çeşitliliği ile beni cekti kendine. Ve bitirdim. Ama bu RDR 2, GTA V bildigin . O yüzden baydı galiba.Hikayeye odaklanıp oyuna kendini kaptıramaman ya hikayenin kötü olduğu, ya da senin (aslında yeni neslin çoğunun) pek de hikaye meraklısı olmadığı sonucunu veriyor bence. Her şey çok hızlı ve herkes sabırsız. Bir şeyler için vakit harcamak, çaba sonucu elde etme işi geride kaldı. Ben dahil herkes maksimum 15 dakika süren ve yaptığımız eylemin sonuçlarını anında veren şeyleri daha çok seviyoruz artık. Ben en son ne zaman kitap okudum hatırlamıyorum ama twitter da okuduklarımı uç uca eklesem 2 günde bir kitap bitirdiğime eminim. Hızlı, kısa, basit ve kolay elde edilir olmalı her şey.
Kanki, ben hep alternatifi bir türü olan Serious Sam oyunlarını bitirdim. Hiç DooM oynayasim gelemedi bugüne kadar. Battlefield 1'e bakım, ona da döneceğim.Doom 2016 oyna birde
Çok uzun zaman önce oynadım. Pisikolojim darmaduman oldu o ara sahneyi görünce.Ara sahneleriyle birlikte 5 saatte biten Spec ops the line ın hayranıyım.
O zaman nasıl dizi isliyebiliyorsunuz Justin Bey ? İkiside aynısı gibi ve en azından oyunlarda bu işleri biz yapıyoruz.Hikaye olan oyunları bende pek sevmem. Boş boş konuşacaklar sende bunu sanki film seyredir gibi seyredeceksin. Bazı oyunların yarısı ara sahnelerle dolu oluyor ve kötü oluyor bu.
Aksiyon ve savaş benzeri oyunlar favorimdir. Mesela Serious Sam serisi harika bence. Ona benzer her oyunu oynarım. ?
Yani bir yerler patlasın ve yıkılsın. Biraz aksiyon olsun. ??
Harbi ya ? Ben bu oyunu birdaha indirip oyniyim canim cekti ??Çok uzun zaman önce oynadım. Pisikolojim darmaduman oldu o ara sahneyi görünce.
Kendimi suçlu hissetim bu oyunun sayesinde.