Normal bir tarayıcı denebilir. Elemantry OS'u kullanırken bununla çok üst düzey bir deneyim elde etmedim zaten. Sıkıntısını çok görmedim.Dostlarım tabanını falan henüz bilmiyorum. Ama tipi çok şahane.
Ama bu tarayıcı ile ilgili bildiğim bir şey varsa, gizliliğe, manyak derece de önem veriyor.
Elemantry OS'un dahili tarayıcısı kullanılabilir ama ben özgür yazılım ürünü olan Mozilla Firefox'u ona tercih ederim doğrusu.Elementary OS'un şu anki tarayıcısı (5.1 Hera'daki), aşırı eski bir tipi var ama internet sayfalarında bir sorun falanda yok öyle. Ama diğer tarayıcılar kadar gelişmiş değil.
Paket yöneticisiyle güncellemeyi denemediniz mi?Güzelmiş ama en son marketten sistemi güncellemedi diye program felanda indiremedim.
Hatalı versiyon olabilir, Yeni versiyon yayınlasınlarda atayım usb'ye
Tek bir soru soracağım, Elemantry OS'ta yaşanan genel anlamda aşırı fazla olan hatalar düzeltildi mi? Öyle bir gelişme olduysa Elemantry OS'a bir daha göz atmak isterim.Farklı bir havası var. Çıkınca direk yükle derim.
Paket yöneticisi market gibi yer değilmi? Ordan sistem güncelleme ortasında şak diye error veriyorduPaket yöneticisiyle güncellemeyi denemediniz mi?
Sudo apt update && sudo apt dist-upgrade eğer dpkg kilitlendiyse başka çözümleri var.Paket yöneticisi market gibi yer değilmi? Ordan sistem güncelleme ortasında şak diye error veriyordu
Onuda yaptım malesef işlem ilerlemedi.sudo apt update && sudo apt dist-upgrade eğer dpkg kilitlendiyse başka çözümleri var