hemen link atıyorum 10dakika içinde bekleyin.Benim işlemci ve ekran kartı almam artık uzadı iyice. O yüzden elimdekini güçlendirmem lazım.
Olayı anlatıyorum;
İşlemcinin tek çekirdeği zaten 4.00 Ghz'de çalışıyor.
Ben diğer 3 çekirdeği de 4.00 Ghz ve 1.35 V ile çalıştırıyorum.
Vega 8;
Taban hızı 1240 Mhz.
1600 ve 1.2 V ile çalıştırıyorum.
Güzel bir FPS artışı ve sistem rahatlığı. Hissedebiliyorsunuz. Baya FPS arttırıyor yani.
Ama ısınıyor ve kitleniyor. Test ettim 90 derecelere kadar çıkıyor. Kitlenmese bile çok sıcak olması sakat bence.
O yüzden soğutucu alıp keyfime bakmalıyım.
Önerebileceğiniz O.C. ayarları veya soğutucu fan var mıdır?,
Sistem özellikleri;
Ryzen 3 3200G,
B450m S2H,
2 x 8GB 3200 Mhz CL 16 Ram.
Pahali buhttps://www.hepsiburada.com/corsair...emi-p-HBV0000065U6A?magaza=TuRuNCu+Bilgisayar Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama buna bakabilirsiniz
AynenBütçe belirtirseniz daha iyi öneride bulunabiliriz
İşte bütçesini bilmediğim için öyle bi şey önerdimPahali bu
Arkadas mesajimiza basksada oneride bulunsak ?İşte bütçesini bilmediğim için öyle bi şey önerdim
Malum forumda 165 mm'ye kadar desteklediği yazılmış.Benim ana kart mATX. Bu büyük olmasın?
AM4 soket yok sanırım.https://www.hepsiburada.com/snowman...tucu-p-HBV0000116W6D?magaza=PeraElektromarket buna bakabilirsiniz bende pek anlamam ama sizde zaten ekran kartı olmadığı için yer açısından sıkıntı yapmaz diye düşündüm
micro kasa ise bu soğutucunun yüksekliği 155 mm ,sığmaz büyük ihtimal ile.micro jkasalar en olarak dar olur,genellikle. sSana ,yükseklik olarak 150mm veya daha altı bi soğutucu lazım.Benim ana kart mATX. Bu büyük olmasın?
Benim attığım sorun olmaz değil mi? 120 mm soğutucu.micro kasa ise bu soğutucunun yüksekliği 155 mm ,sığmaz büyük ihtimal ile.micro jkasalar en olarak dar olur,genellikle. sSana ,yükseklik olarak 150mm veya daha altı bi soğutucu lazım.
Soket uyumlu değil sanırım.
Soket uyumlu gibi bence?Soket uyumlu değil sanırım.
120 mm kule tiplere pek bakınma 92 mm fanlı olanlar performans olarak biraz daha düşüktür ama stok soğutucudan yine de çok daha iyidir.Benim işlemci ve ekran kartı almam artık uzadı iyice. O yüzden elimdekini güçlendirmem lazım.
Olayı anlatıyorum;
Vega 8;
Taban hızı 1240 Mhz.
Güzel bir FPS artışı ve sistem rahatlığı. Hissedebiliyorsunuz. Baya FPS arttırıyor yani.
Ama ısınıyor ve kitleniyor. Test ettim 90 derecelere kadar çıkıyor. Kitlenmese bile çok sıcak olması sakat bence.
Sistem özellikleri;
Ryzen 3 3200G,
B450m S2H,
Mhz ve Voltaj ayarları da önerebilirsiniz.
Ayırabileceğim en fazla 200 TL,
Ben de araştırıyorum. Hani sizler bildiğiniz güvendiğiniz markalar vardır. Ondan sordum. Ben pek bilmiyorum.
Dikkatimden kacmis ora ?
overclock yapmıyorsan bir işi yaramıyor tavsiyem maks yükseltebildiğin kadar ramini yükseltBenim işlemci ve ekran kartı almam artık uzadı iyice. O yüzden elimdekini güçlendirmem lazım.
Olayı anlatıyorum;
Vega 8;
Taban hızı 1240 Mhz.
Sistem özellikleri;
Ryzen 3 3200G,
B450m S2H,
Mhz ve Voltaj ayarları da önerebilirsiniz.
Ayırabileceğim en fazla 200 TL,
Ben de araştırıyorum. Hani sizler bildiğiniz güvendiğiniz markalar vardır. Ondan sordum. Ben pek bilmiyorum.