1 hafta olmadı dahaBen 800e sattım
EvetCiddi misin?
Bence 800 e sat şansını dene baktın kimse mesaj atmıyo 750 yaparsınBende 750 TL'ye satayım o zaman direk Ryzen 5 2600 alayım.
2200gnin sıfırı 800-850 TL biraz az performanslı ama 0 almak isteyebilir millet onu da hesaba katMillet stok yapmış 1100'e falan satıyor. Benim ki çok kullanılmadı bide. Ucuza veriyorum gayet. 800 TL'ye de gider.
810 yazsaydın 800 olur falan derdin
Sana kalmış750'ye tavım ama fiyatı arttırırsam 800 TL'ye de satabilirim.
Reis ciddi aliciymiş sat 750ye aldığın fiyata 2.el bide zaten milleti zorlama750'ye tavım ama fiyatı arttırırsam 800 TL'ye de satabilirim.
Benim 4 ay olmuştu şimdi yeni sistem toplucam diye sattımTemiz, kutulu, garantili ve güçlü. Öyle yıllarca kullanılmışta değil diğerleri gibi. 6 ay bile kullanmadım.
Reis ben adil fiyatı söyledim ama stok yapılmışsa sat istediğin gibiTemiz, kutulu, garantili ve güçlü. Öyle yıllarca kullanılmışta değil diğerleri gibi. 6 ay bile kullanmadım.
Bence o kişi ile anlaşıp satabilirsin.
Belki 500 TL eder 600TL de olabilir yeni aldıysan direkt aldığın fiyata satDostlarım, işlemci yükseltmesi yapıp 6/12 yapıda bir Ryzen işlemciye geçmek istiyorum.
Daha 6 ay bile kullanmadığım Ryzen 3 3200G işlemcim var.
Garantisi, kutusu yanında daha ne geldiyse duruyor hepsi. 750 TL idi fiyatı. Ben kredi kartı ile 800 TL'ye aldım.
Şu an her şey eskisi gibi değil.
Sizin önereceğiniz fiyat aralığı nedir?
Kanka isterse 800e de satar ne 600 üBelki 500 TL eder 600TL de olabilir
Dalga mı geçiyonBelki 500 TL eder 600TL de olabilir
Yaptığımın saçma olduğunu fark ettim beni daha fazla linçlemeyinKanka isterse 800e de satar ne 600 ü
Güzel ve güçlü bir işlemci. Bendeki işlemci ekran kartıma darboğaz yapmasa satmazdım.Ben Ryzen 1900x'e geçmeyi planlıyorum.
Aynen hocam bir sonraki sokete kadar işlemci değişimine gerek kalmaz.Satayım direk alayım. Ömürlük işlemci yemin ediyorum.
800'e koy pazarlıkla 700'e kadar indirirsin.Dostlarım, işlemci yükseltmesi yapıp 6/12 yapıda bir Ryzen işlemciye geçmek istiyorum.
Daha 6 ay bile kullanmadığım Ryzen 3 3200G işlemcim var.
Garantisi, kutusu yanında daha ne geldiyse duruyor hepsi. 750 TL idi fiyatı. Ben kredi kartı ile 800 TL'ye aldım.
Şu an her şey eskisi gibi değil.
Sizin önereceğiniz fiyat aralığı nedir?
"İstiyorsan 700 yapayım" de o zaman kesin alır ama sen bilirsinBiri mesaj attı. Ciddi alıcıyım en son kaç olur diye.
Ben de 750 TL olur dedim. Mesaj bekliyorum.
Aynen.Biri mesaj attı. Ciddi alıcıyım en son kaç olur diye.
Ben de 750 TL olur dedim. Mesaj bekliyorum.
?????Aynen.
+?????
Edit: herhalde sen ona yazdın o yüzden aynen dedin şimdi anladım