Bir klasör silinmiş veya yok olmuş..

silgim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar, saygılar.. Ayağımın tozuyla sizlere sorumu yöneltiyorum. Geçenlerde içi bir hayli mp3 dosyasıyla dolu olan klasörümün olmadığını fark ettim. Klasörü bilmeden silmem imkansız. Yinede 1-2 recovery yazılımıyla baktım, bir sonuca varamadım. Gizli mi yaptım acaba dedim, o da değil. HDD kendi kendine bazı dosya/klasörleri yok etme durumunu yapıyor mu? Birçok felaket senaryosu beliriyor kafamda.. Acaba bilgisayara biri sızdı da o mu sildi diye :) Yine de silse recovery gösterir bir nebze diye tahmin ediyorum.

Siz ne dersiniz bu duruma? Teşekkürler..

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benim aklıma ilk gelen şey hdd den kaynaklanan bir sorundur yüksek ihtimalle..

silgim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun halloldu arkadaşlar.. Nasıl olduysa aynı hdd'de bulunan Flashdisk isimli klasörün içine taşınmış. Uzman dostum "Recuva" sayesinde dosyaları buldum. Normalde gözükmüyordu, normalde Flashdisk klasörünün içeriğini görüntüleyemedim zaten. Erişilemez yazıyordu. Hep te garip sorunlar bana denk geliyor :)

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Sorun halloldu arkadaşlar.. Nasıl olduysa aynı hdd'de bulunan Flashdisk isimli klasörün içine taşınmış. Uzman dostum "Recuva" sayesinde dosyaları buldum. Normalde gözükmüyordu, normalde Flashdisk klasörünün içeriğini görüntüleyemedim zaten. Erişilemez yazıyordu. Hep te garip sorunlar bana denk geliyor :)
Dosya sistemin ne? Fat32 ise NTFS yap. Erişilemez olması garip. NTFS de böyle sorunlar pek çıkmıyor.