Bir kız var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ck-xe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bu kız sadece yaz aylarında
iiyyeeeeaaaa
yyyeeaaaaaa
ööeöeeeaaahhhh
iiiiiiyaaaa
ööeaahh
gibi sesler çıkartıyor ve o çok sevdiğim yaz aylarında bana işkence yaşatıyor. Hiç şaşmaz, her yıl aynı aylarda, sabah akşam bu sesleri çıkartıyor hatta biraz önce yine bu sesleri çıkarttı. Duymamak için sıcaktan fenalık geçirme pahasına pencereleri kapatmam gerekiyor. Sıcaktan bunalıyorum ama hiç değilse o sesi duymuyorum:clap:
Oturduğum sokakta veya civar sokaklarda da olabilir bu kız çünkü burada çok fazla apartman var ve birbirlerine çok yakınlar (mesela arka bahçeden çıksanız diğer sokağa geçiyorsunuz) o yüzden binalar o kadar yakınki hangi binadan ses geldiğini bile anlayamıyorum.
Bazıları, engelli (zihinsel) o yüzden yapıyordur diyor :( ama ne bileyim gidip öldürmek geliyor içimden :devil:
Biraz önce yine yiiip :huh: diye ses çıkardı delirmek üzereyim. Yaz ayları benim için işkence. Sesi de çok net geliyor. Şimdi hiiip diye ses çıkardı :blink:çıldıracağım ya :scared:
Durun, Hiyeeaöööö diye ses geldi :blink:
Tek ben mi duyuyorum diye evdekilere soruyorum duymuyoruz diyorlar:( Hinyeeeaaahh diye ses geldi şimdide :huh:
Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek çözüm pencereyi kapatmak o zaman sıcaktan bunalıyorum ama olsun duymuyorum sesini :clap:

Keşke kış gelse de ses çıkartmasa :(

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Neden sadece yazları çıkıyor o ses acaba :devil::devil::rolleyes:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Sesler bana yazım hatası yaptırmış şimdi düzelttim :( ayrıca biraz önce yine ses çıkarttı :(

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hiyeeaöööö (Burada da kurtuluş yok) :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Başlığı görünce dedim,yine bir kız meselesi açılamama durumu falan :D

Çıkardığı sesler baya rahatsız etmiş seni sanırım,Yerini tespit etme sakın elini kana bulama :D

Reaksiyon puanı
189
İletişim kurmaya çalış, sen de garip sesler çıkar bakalım ne yanıt dönecek :D Mesela benim oturduğum sitede bir papağan var bi evde. Arada bir bağırıyo ıslık falan çalıyo. Ben de ona ıslık çalıyorum anlaşıp gidiyoruz :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
İletişim kurmaya çalış, sen de garip sesler çıkar bakalım ne yanıt dönecek :D Mesela benim oturduğum sitede bir papağan var bi evde. Arada bir bağırıyo ıslık falan çalıyo. Ben de ona ıslık çalıyorum anlaşıp gidiyoruz :D

Aynı sesleri çıkartırım ama eş arıyorum falan zanneder başıma iş açarım :(

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Eğer sesleri senden başkası duymuyorsa durum çok vahim demektir.Lanetlenmiş olabilirsin.Kötü bir ruh senle uğraşıyor olabilir.Geçen yaz aylarında kötü bişey yaptın mı:D

Şaka şaka, muhtemelen engelli birinin yaz aylarında dışarı çıkması hevesi yüzünden evde bağırmasından kaynaklanıyordur.Yan binalarda oturanlara sorarsan engelli birileri varmı burada diye cevabını alırsın.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kuş dili biliyonmu kuş dili belki işe yarar :D

Y_A_V_U_Z

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bizim mahallede de var böyle zihinsel engelli bir kız. Allah ailesine kolaylık versin. Evin arka odasından günün herhangi bir saatinde genç kız çığlıkları duyuluyordu. Bu sesleri ilk duyduğumda -af edersiniz- bir kadın doğum yapıyor da; ondan dolayı çığlık atıyor, zannederdim. Sonradan yan binada oturan bir ailenin zihinsel engelli bir kızı olduğunu öğrendim.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende esnediğim zaman garip sesler çıkarıyom ,yaz aylarındada çok miskin oluyom çok esniyom böle bişidir belki :)

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
o sesi duyduğun zaman sende yüksek sesle (çüüüüüş boşaltta semerini ye) diye bağır sen onu duyuyorsan mutlaka oda seni duyacaktır ve böylece kuş dili gibi yeni bir iletişim yöntemi de başlamış olur

GetSomeRest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Sana Philips SHP-2000 Kulaklığını öneririm. tak keyfine bak. hiç bişe duymazsın. Çok kaliteli seside var.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
benimde bir tane dolmuş şöförüm var bu durumda tam sopalık adam.Sabahın köründe o dolmuşu çalıştırıp ara gazına basıp bağırtıp tüm mahalleyi uyandırmanın manasını çözebilmiş değilim.Bana kalmayacak biri ağzını burnunu kıracak sonunda.

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
sesi kaydetme şansın var mı :D çok merak ettim.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşım bak bu kız ergen bir emocuda olabilir

anne:kızım hadi bitir şu pırasanı artık
kız:iiyyeeeeaaaa

anne:kızım yeni oturma grubumuz nasıl beğendinmi
kız:yyyeeaaaaaa

anne:kızım yardım ette akşama kelle paça yapalım baban sever
kız:ööeöeeeaaahhhh

anne:kızım nermin teyzen telefonda soruyor nasıl iyimi diyo
kız:iiiiiiyaaaa

anne:bak kızım suat amcalarının arabasına kamyon deyip durma jip o neymiş söyle bakiyim
kız:yiiip
anne:kızım jip diyorum jip bida söyle bakayım
kız:hiiip

anne:tamam kızım sakin ol konuşurum ben annesiyle dinlemez bizi bida o yan dairedeki çocuk
kız:Hiyeeaöööö

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
İçinde bulunduğun ruh hali, kullandığın ifadelerle yansıtılmış.

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
nie sen duyuyosun sadece senin içinden geliodur o sesler:D dra görün :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bence var ya çok kurcalama sende ona eşlik et o bağırdıkça sende bağır belki kızın hoşuna gider sonra onu sen bağırtırsın :D:D:D