Soru Bir Kişiye Nasıl Açılınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emin:)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Açıkcası hayatımda hiç kız arkadaşım felan olmadı.O yüzden birine nasıl açılınır bilmiyorum.Böyle konuşmaya nasıl başlanır değerli forumdaşlarım.Yani ben utanırım konuşmaya.Ama şunu unutmamak lazım acı geçici pişmanlık kalıcıdır.

Neden lazım sormayın :)

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Linktekini giyip havadan sudan konuşmaya başlarsın.
Gerçekten seviyorsan kalbin hızlı atmaya başlar ve kalp deseni ortaya çıkar.
Karşındaki onu sevdiğini anlar.?‍❤️‍?
Bu T-shirt Kalbinizi Dinliyor!
İşler yolunda giderse bir daha giyme sakın. Olur ya başka biriyle konuşurken kalp ortaya çıkarsa hapı yutarsın.. :) Bir de sağlık çalışanıysa yine giyme. EKG'ye sokar, serum verir, iğne yapar.. :D
Ha bir de şu vardı unutmuşum:
https://forum.shiftdelete.net/konular/kizlarla-nasil-arkadaslik-kurulur.704507/post-5509
Hiç mi reklam izlemedin ya, alacaksın iki dondurma, akşama hooop konserdesiniz. Tabi biletler senden. :)

Son düzenleme:

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Linktekini giyip havadan sudan konuşmaya başlarsın.
Gerçekten seviyorsan kalbin hızlı atmaya başlar ve kalp deseni ortaya çıkar.
Karşındaki onu sevdiğini anlar.?‍❤️‍?
Bu T-shirt Kalbinizi Dinliyor!
İşler yolunda giderse bir daha giyme sakın. Olur ya başka biriyle konuşurken kalp ortaya çıkarsa hapı yutarsın.. :) Bir de sağlık çalışanıysa yine giyme. EKG'ye sokar, serum verir, iğne yapar.. :D
Ha bir de şu vardı unutmuşum:
https://forum.shiftdelete.net/konular/kizlarla-nasil-arkadaslik-kurulur.704507/post-5509
Hocam siz çok yaratıcısınız.

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Açıkcası hayatımda hiç kız arkadaşım felan olmadı.O yüzden birine nasıl açılınır bilmiyorum.Böyle konuşmaya nasıl başlanır değerli forumdaşlarım.Yani ben utanırım konuşmaya.Ama şunu unutmamak lazım acı geçici pişmanlık kalıcıdır.

Öncelikle selam sanaldanmi açılacaksin yoksa başka türlümü

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Sanal değil dostum.
Güzel biryerde kızla konuş sohbet et sohbetteyken konuyu aşk meşk işlerine getir onu ne kadar sevdiğini anlat küçük bir hediye alabilirsin o hediye kızı çok mutlu edebilir bide cool dur kızlar çakı gibi erkeklerden hoşlanır daha çok hisleriniz karşılıklıysa Sizin iş olur

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986

Ben olsam bir demet gül alırdım karşısına çıkar açık açık konuşurdum.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Önerileriniz çok iyi.Ama şöyle bir sıkıntı var.Kızın adını bile bilmiyorum :D

ozcevı

Asistan
Reaksiyon puanı
41
İlk önce normal arkadaşça sohbet kur. Gayet sakin ve kararlı tonda ondan sonra zamanla ilerleyince ilgi alanlarını sor devamı gelecektır.