Bir kaç itiraf da benden

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
hani diyodum ya 3000 den sonra ayrılcam fln galiba yalan olcak o :D

2. itiraf :D
çok fazla smiley kullanıyorum bundan bennde şikayetçiyim ama nokta (.) bana çok resmi geliyo sonuçta forum ortamındayız resmiyete gerek yok :D

3. itiraf
çok ağzı bozuk biri olmaya başladım hadi hayırlısı :D

4. itiraf
bazı konularda dalgasına küfredesim geliyo :D tabii edemiyorum küfrettiğim mesaja kendim gülüyorum sonra unan kafayı yiyorum diyorum sonra sonra sonra vs. işte anladınız

5.itiraf
itiraf edicek çok şeyim var

6. itiraf
hüzün_lü diye biri vardı :D hala var mı bilmiyorum kimse eklemiyo msn e diye üzülüyodu eklim dedim :D heralde ortaokuldan kalma mailimden tırstı :D:D (Cengiz abi bilir msnimi biraz korkutucu :P ) neyse daha sonra zaten bayan-kız-hatun artık kendini nasıl adlandırıyorsa onu olduğunu öğrendim bilmeden sapıklık yapıcaktım yırttım :D
sonuç?? adımın sapığa çıkmasından yırttığım için sevinçliyim :D

ya şaka maka ben harbi küfür baz olmuşum :D son olarak küfür yazim diye aklımdan geçmedi değil :devil2::devil2:(Herhalde blink 182 den kaynaklanan bi durum :D)

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Dostum hoş itiraflar bunlar :)

Bende küfürbazım 1 saniyede gelmişe geçmişe yarına bugüne yakın tarihe hiroşimaya kadar saydırabilirim. :D
Ayak tırnaklarımı kendim keserim ve beyaz kalan yerleri yalarım :D
böhöhöhöyt :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Hayatını yazmışsın :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Cyber life :P
gerçek hayattan verdiğim tek itiraf küfürbazlığa doğru kaydığımdır :D tutup aile ilişkilerimi burda anlatmam :D:D (Anlatsam mı acaba :D)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Cyber life :P
gerçek hayattan verdiğim tek itiraf küfürbazlığa doğru kaydığımdır :D tutup aile ilişkilerimi burda anlatmam :D:D (Anlatsam mı acaba :D)

Aile ilişkilerine hiç girme derim bir ara bir eleman burada babası ile annesinin evde ne yaptıklarını anlatıyordu sonucunda hiç güzel şeyler olmadı :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Aile ilişkilerine hiç girme derim bir ara bir eleman burada babası ile annesinin evde ne yaptıklarını anlatıyordu sonucunda hiç güzel şeyler olmadı :D
sorma :D ondan sonra bi itirafta daha bulunmuştu o da garipti :D

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
hadi ya ilginçmiş. merak kediyi öldürür

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
aynı küfür olayı bende vardı ek olarak çok saçma yorumlar yazıyordum 1-2 ay sadece yorum yazıp yazıp sonra gülüp sildim en az 400 500 mesaj sildim böyle yazmadan.İlk açtığım konuyu hatırlıyorum hayatımın en saçma anlarından dı 1-2 dakika sonra saatlerce komik olsun diye uğraştığım , photoshop kullanmaya başlattıran bir konu çok saçma gelmişti o günden sonra büyük bir ders aldım artık çok konuşmuyorum çok yazmıyorum söyliceğim şeyide dakikalar önceden düşünüyorum.Küfür konusuna gelince her şeye küfrediyorum çözümü yok :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Haha :D

Buğracım abarttığın gibi biri değilsin efendi birisin sadece sadelikten haz almıyorsun hayatına farklılık katmak istiyorsun ve yaptıkların bana doğal geliyor... :) kim monoton bir hayat yaşamak isterki ayrıca msn resmini korkutucu değil komik buluyorum :D

Ayrıca forumda insanlar birbirinin kişiliğini yazdığı 3/5 mesajla çözmeye çalıştığından dolayı yanlış bir kişiliği çağrıştırmış olabilirsin mesela bende genelde forumda yanlış anlaşılmaktan muzdaribim bir cümle yazıyorum biri yanlış anlıyor hoop o öyle değildi böyleydi diyene kadar kendimi tartışmanın içerisinde buluyorum :D o yüzden artık boşverdim insanlara dert anlatmaktansa çölde kutup ayısıyla dans etmeyi yeğelerim :D

Küfür konusuna gelince sanmıyorum konulara küfür edeceğini birde daveteyi sistemine geçtik artık bizbizeyiz herkes birbirini azçok tanıyor o yüzden eskisi kadar tartışmalar çıkacağını sanmıyorum.

Neyse buğracığım ben köşeme çekileyim bildiğin gibi bugün 29 yaşıma girdim hayatımda birkez bile doğum günü kutlamadım alışmamıştık belkide ama doğum günü kutlayanlarada şaşırmıyor değilim nesine sevinirler anlamış değilim 29 olmuş halen bekarım onamı sevineyim yoksa saçıma ak düşmüş onamı sevineyim karar veremedim.:(

Kalın sağlıcakla...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ben de bir şey itiraf edeyim. Türkçeyi katletmişsin.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
saol Cengiz abi :))

Ayrıca mazruf tam olarak nerelerde yanlış yaptım söylersen onları düzeltirim :)
ilk tanışma mesajımız daha kötüydü çünkü o zamanlar (forumla tanışmadan önce) msn türkçesinden başka bişi kullanmıyodum yani Ç,Ş,Ü,Ğ gibi harfleri kullanmıyodum

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Başlıktan başlayabilirsin mesela :) "Birkaç İtiraf da Benden"

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Başlıktan başlayabilirsin mesela :) "Birkaç İtiraf da Benden"
ya o bişi değil arada boşluk tuşuna öyle gereksiz yerlerde basıyorum ki (Farkında olmadan) çok saçma olaylar çıkıyo :D ayrıca bi bakim düzeltiliyosa düzeltirim

yukardaki cümleye bi örnek lazım tabii

bakmayacak tım gibi :D

Bu arada Cengiz abi 29 yaşındayım yaşlandım diyosunda
sen yaşlandıysan biz ölelim :D aileme göre ruhum 60 yaşında :Dçok miskin ve hiç bişi yapmadan saatler harcayabilen biriyim :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
''6. itiraf
hüzün_lü diye biri vardı :D hala var mı bilmiyorum kimse eklemiyo msn e diye üzülüyodu eklim dedim :D heralde ortaokuldan kalma mailimden tırstı :D:D (Cengiz abi bilir msnimi biraz korkutucu :P ) neyse daha sonra zaten bayan-kız-hatun artık kendini nasıl adlandırıyorsa onu olduğunu öğrendim bilmeden sapıklık yapıcaktım yırttım :D
sonuç?? adımın sapığa çıkmasından yırttığım için sevinçliyim :D''

Yanlış düşüncelerinin düzelmesine sevindim.Ayrıca tırstığım falan da yok

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Tırsacak biri değil ki? :D

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
benim de itiraf edesim tuttu ,simdi baslik acana kadar musaadenle senin basligin altinda kayacam :)

arkadas nefret ediyorum bir *ok bilmeyen insanlarin yonettigi ortamlar da yonetilen olmaktan , her bir seyi sulandirmaya ugrasan insandan, zaten yurt disinda yasiyorum cevrem de adam yok soyle konusacak etrafim da ki 3-5 insanla da frekans tutmayinca bulamiyorum soyle kuantum dan laplace dan ve hatta smart card programlamadan konusacak adam hele bu aralar iyice koymaya basladi... ha gayret sdn forum diyorum bir melalimi anlatamadim ,ben diyorum a herif anliyor 整宅風 ne olacak halimiz hayrina artik....